To co dzisiaj zobaczyłem wręcz mnie przerazilo!!!!!!!!! Jestem sobie w zooologu w realu w Mysłowicach(kolo katowic) wchodze. niby wszystko ok...ale dla tych co sie nie znaja!!!!!! patrze na terraria a tam : zbożówka classic jakis (na oko)105cm za.......................................350 zł............... patrze regiusek jakiś 70 cm : 600 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pytam sprzedawce (udając takiego co nic o tym nie wie) jaki to wąż a on mówi " poczekaj musze zobaczyć" patrzy do jakiegoś spisu i mówi z dumą : "to pyton". Pytam dalej: a co pan o nim wie?????? a on mówi : "eeeeeeeeeeeeeeeee czekaj zastanowie sie......to pyton... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...KRÓLEWSKI" I TAKI BANAN NA RY** I TAKI FACIO MYŚLI ŻE WSZYSTKO WIE.... pytam czy chowa sie jeszcze w sploty ciala a on : "a to on sie chowa?????nic o tym nie wiem" I TAKIE SĄ JUŻ TE SKLEPY W POLSCE........A O CENACH W TYM SKLEPIE JUZ SIE NIE WYPOWIADAM....ALE JESZCZE JEDNO: TERRARIA JAK DLA PAJĄKÓW...... TE WĘŻE WOGLE NIE MOGŁY ROZPROSTOWAĆ CIALA NAWET W JEDNEJ TRECIEJ!!!!!!!!!!! TAKICH LUDZI POWINNO SIE ZAMYKAĆ.........