Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: SZKODA GADAĆ...KOLEJNY SKLEP......

SZKODA GADAĆ...KOLEJNY SKLEP......

To co dzisiaj zobaczyłem wręcz mnie przerazilo!!!!!!!!! Jestem sobie w zooologu w realu w Mysłowicach(kolo katowic) wchodze. niby wszystko ok...ale dla tych co sie nie znaja!!!!!! patrze na terraria a tam : zbożówka classic jakis (na oko)105cm za.......................................350 zł............... patrze regiusek jakiś 70 cm : 600 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pytam sprzedawce (udając takiego co nic o tym nie wie) jaki to wąż a on mówi " poczekaj musze zobaczyć" patrzy do jakiegoś spisu i mówi z dumą : "to pyton". Pytam dalej: a co pan o nim wie?????? a on mówi : "eeeeeeeeeeeeeeeee czekaj zastanowie sie......to pyton... eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...KRÓLEWSKI" I TAKI BANAN NA RY** I TAKI FACIO MYŚLI ŻE WSZYSTKO WIE.... pytam czy chowa sie jeszcze w sploty ciala a on : "a to on sie chowa?????nic o tym nie wiem" I TAKIE SĄ JUŻ TE SKLEPY W POLSCE........A O CENACH W TYM SKLEPIE JUZ SIE NIE WYPOWIADAM....ALE JESZCZE JEDNO: TERRARIA JAK DLA PAJĄKÓW...... TE WĘŻE WOGLE NIE MOGŁY ROZPROSTOWAĆ CIALA NAWET W JEDNEJ TRECIEJ!!!!!!!!!!! TAKICH LUDZI POWINNO SIE ZAMYKAĆ.........

lipton
    Guest

Re: SZKODA GADAĆ...KOLEJNY SKLEP......

tak powinno sie ich zamykac , najlepiej dozywocie , widze stary ze niemasz własnych problemów , posty tego typu mi rozsmieszaja , powiem tyle Smieszy mie to co piszesz

Masz racje TO IDIOCTWO CO ONI Z ZWIEZATKAMI ROBIA takich pietoni czeba nauczyc wpierdzielic ich od klatek malutkich i tam czymac i jeszcze zywic gown....to idioctwo niedosc ze sie nie znaja to jeszcze chca zbijac kokosy na tych wezach.

Lipton to ze gadziok to pisze to dobrze powinnismy zachecac innych zeby nic w takich beznadziejnych sklepach nie kupowac

Bez urazy

POZDRAWIAM

fibus13
    Guest

Hm...co do cen,nikt nie ma prawa sie wtrącac (chyba ze zaniżali by chcąc zwiększyc popyt - co w realiach polskiej terrarystyki jest niemożliwe ) Z tego co wiem 1/6 sklepów zapewnia godziwe warunki zycia dla zwierzat.Sklepy zoologiczne powinno sie podzielić na dwa rodzaje :
    1. Dla psów,kotów,krolików,ptaków itd. Ogolnie zwierząt "domowych" (lub udomowionych)
    2. Dla zwierząt egzotycznych.A te sklepy musialby regularnie odwiedzac weterynarz lub jakiś kontroler,wiadomo ze czlowiek z reguly nie zajmuje sie sklepem zoolo z milosci lecz z checi zysku i dlugoooooo sie to nie zmieni...niestety...Pozdro

lipton
    Guest

a wiesz dlaczego niema prawie wogóle takich sklepów nastawionych na terrarystyke , bo musieli bym miec klijentów zeby zyc , czyli musielibyscie u nich kupowac , a oni musza mieć drożej maja opłaty i tp . , a wy wolicie kupowac tanio besposrednio u hodowcy , a terrarystyka w polsce jest tak słabo rozwinieta ze taskie sklepy zadko maja racje bytu ,(poprostu zamało zainteresowanych . Wiec sie stary niewymadzzaj , tylko załóz sklep terarystyczny i pokaz jak to łatwo.Dziwi mie to ze kazdy taki dobroduszni , śmieszne ludzie robicie sie społeczniakami , wyluzujcie , moze badzcie konfidentami i zadzwoncie do zielonych ze ktos meczy zwierzeta , to jak wam sie kiedyś w zyciu noga podwinie to za sprzedawanie moga wam cos rozluznic

Masz świętom racje zgadzam się z toba w 100%

POZDRAWIAM

Stary nie skapowałeś wątku!! gadziok powiedział że sprzedawca się wogule nie zna i w jakich ich terra czyma ty wyluzuj i weż to na logike, a jeśli ja bym zakładał sklep to napewno jeśli bym się nie znał to bym zwieżat egzotycznych nie sprzedawał w męczarniach!!!!!!!!!

Bez urazy

POZDRAWIAM

lipton
    Guest

Stary okazało by sie w praniu , ale niewymagajcie sami niespełniajac podstawowych norm , Boli mie tylko to ze ludzie staja sie konfidentami i społeczniakami , dbaja o nieswoje sprawy , wtracaja sie tam gdzie niepowinni , co to nagle tak dbacie o dobro zwierzat , wiele ludzo głoduje na swiecie a wy sie przejmujecie biednym pytonem w sklepie , i to jeszce nic nierobiac tylko głupio piszecie . Jak chcesz sie podzielic takimi sprawami z ludzmi i masz ztego powodu kłopot to najbardziej polecam psychologa . Co to sie dzieje ze ludzie nagle stali sie tacu wrazliwi na zwierzeta , a sami napierdalają myszami zeby je ogłuszyc . Szkoda słów

lipton
    Guest

pewnie mie zaraz skrytykuje tutaj stado o wrazliwym sercu , ale taka jest sprawa , niepowinno sie wpierdalac w nieswoje sprawy , mam sklep zoologiczny i wiem jak to jest , coprawda gadów tam nieprowadze , ale to niejest takie łatwe i to dzieki klijenta którzy tylko nazekaja zarazem nic niekupując . A najzałosniejsze jest to jak jakis gnój stwierdza że gdybym ja miał to napewno bym ...........itd. Dopuki niemasz to niedomniemaj bo mozesz sie grubo mylic . pozdrawaim

Nie dosc ze niemadrze mowisz,to jeszcze robisz bledy jak dziecko
    Podejrzewam,ze z ksiazeczkami w szkole podstawowej bylismy na bakier,prawda?
    Dodatkowo,sadze,ze nikt cie w szkole jazdy na wozku widlowym tez cie nikt do slownika nie gonil)
    Idz prosty chlopcze podsumowywac dyskusje do "Rozmow w toku",bo to chyba twoja liga(...lub zaraz do niej awansujesz-trzymam kciuki).
    Tutaj akurat chlopaki maja racje,sklepu nie widzialem,ale to niczego nie zmienia,bo nalezy zalozyc ze mowia prawde.
    Natomiast twoj wywod o spolecznictwie i o glodnych ludziach...jest rownie blyskotliwy co twoj iloraz inteligencji)
    Nawet nie chce mi sie udowadniac dlaczego tak sadze,bo bym mial zle samopoczucie po tym,ze znizylem sie do twojego poziomu.

Uprawnienia umieszczania postów