-
-
Re: Ratunku zżarły fikusa!!
PO co znowu zaczynac jakas nudną i zmudną dyskusję na temat kto komu co wypomina i w ogóle patrzeć sie juz nawet na takie wzajemnie uszczypliwe posty nie da.
-
Witam
Mimi napisałemw pierwszym poscie w tym temacie "nie che tym tekstem wstrzynać znowu jakis kłutni"
Nie zwracajcie na to uwagi skoro wam nie odpowiada
-
codziennie obserwuję swoje straszyki i jeszcze raz mówię, że moje straszyki nowogwinejskie nie jedzą całej grubej łodygi od jeżyny, conajwyżej podgryzają trochę tą zewnętrzną skórkę zieloną, ale nigdy nie przegryzły calej łodygi, może to dlatego, że zawsze miały liści pod dostatkiem. ale możliwe że Twoje straszyki tak robią. Może było to głupie pytanie, ale zmartwiłam się o swoje owady i dlatego je zadałam, ale na szczęście moje straszyki czują się bardzo dobrze i nie zapowiada się żeby coś się miało zmienić chociaż dzień po zjedzeniu trochę zmieniły barwę, ale teraz już są normalne. Gicker przecież wiadomo, że taki post wywoła między nami maly spór, nawet jeśli jest podpisek, że nie chcesz wszczynać kłótni, ale cieszę, się, że wszystko się wyjaśniło. I umówmy się tak: ja więcej nie będę zadawać głupich pytań, a Ty się tak nie czepiaj
-
-
-
to lepie uważaj bo jak mama się dowie że robaczki zjadają jej kwiatki...
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów