Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: c.d. WAŁBRZYCH OMIJAJCIE TEN SKLEP! zobaczcie i skomentujcie

Re: c.d. WAŁBRZYCH OMIJAJCIE TEN SKLEP! zobaczcie i skomentu

Hmm... Może jakiegoś weterynarza co by mógł cos zdziałać. Był w moim miescie jeden sklep to kilku moich znajomych poprosiło weterynarza aby tam poszed. Weterynarz poszedł a potem poszedł jeszcze raz po 30 min. Z policją. Sklep zamkneli.

Re: c.d. WAŁBRZYCH OMIJAJCIE TEN SKLEP! zobaczcie i skomentu

odezwij sie na gg w sprawie tego sklepu 1963532

Re: c.d. WAŁBRZYCH OMIJAJCIE TEN SKLEP! zobaczcie i skomentujcie

Witam !!!

Kiedys kupilem w tym sklepie Acanthoscurie Geniculate i Pterinochilusa Murinus i bylo z nimi wszystko ok.
    W tej chwili to prawda ze nie ma tam za dobrych warunkow na sprzedaz zwierzakow i sie z tym zgadzam co napisale wczesniej terrarysci.
    A co do sprzedawanych wylinek jako pajaki to sie nie zgadzam bo z tego co wiem to koles po prostu jak ma puste terrarium to wplada tam wylinke tak dla pisu aby sobie lezala. I na pewno ich nie sprzedaje jako pajaki.
    Frydrych przeciez ci o tym mowilem juz !!!

pozdrawiam garo

Devilman
    Guest

To czemu jak sie zapytalismy czy cambridge jest na sprzedaz facet powiedzial "Tak" ... No i kto ma racje ?

fibus13
    Guest

Devilman skad ty mozesz to wiedziec? cos mi sie wydaje ze podejrzany jestes :> I jeszcze sprawdzasz moją wiarygodność a nie kontaktowales sie nawet ze mna... ojjjj nie ladnie,nie ladnie....

Uprawnienia umieszczania postów