-
-
Re: Rzeżucha a patyczaki
co mamy do bluszczu?? otóż to, że prawie wszystkie rogate mi zdechły po nim :/ a co nam szkodzi spróbować?? no cóż, jeśli nie zależy Ci na straszykach to nic, ale jeśli Ci zależy to jak się czymś zatrują i zdechną to będzie szkoda...
-
Ale zawsze można odlowic (hehehe) i nakarmić jednego albo dwa. Mniejsze szkody zawsze. Nie bede probowal bo narazie mam tylko 6 sztuk :-)
-
-
Bizkit gdzybyśmy nie eksperymentowali to wogle owadów w hodowli by nie było
-
nie mam nic przeciwko eksperymentowaniu na kilku osobnikach, ale karmić wszystkie swoje patyczaki czymś nowym, jeśli jest możliwość, że tego nie przeżyją, to już przesada jak dla mnie.
-
a australijskie można bluszczem karmić? narazie mam 1 malutkiego i karmie go mrożoną jezyną.
-
Witam
Bizkit a kto mówi ze wszystkie karmic??
KUBA Australijskie na 100% nie beda ci ładły bluszczu.
Wiem z własnego doświadczenia kiedy to kupiłem 17 str australijskich dałem im bluszcz i padłyz głodu bo nie chciały go jeść:/
-
no chociażby pytając czy patyczaki mogą jakiś tam pokarm jeść, to raczej się przez to rozumie że ten ktoś chce karmić wszystkie swoje patyki tym, a nie tylko dwa, trzy :P
-
Witam
No Bizkit masz racje ale se moze odłowić z jednego i dac mu testowy pokarm a inne karmić normalnym zalecanym:]
Uprawnienia umieszczania postów