-
zoo piątkowo
wchodzę do sklepu i nagle szok. Felsuma magadaskarska ok. 459zyla, pyton królewski 449. TE ceny są chyba jakieś pogięte, więc sklepy tego nie polecam, mimo dobrej opieki.
ps. sklep ten ma inną końcówkę, bo zależy gdzie jest
ps2. sklep Iguana the best
-
Re: zoo piątkowo
Słuchaj ceny z zoologach takie bywaja coprawda wysokie ale Ci ludzie tez z czegos życ muszą jak sie nie podoba to nie kupuj jest wolny rynek i kazdy daje taka cene jaką chce :P
-
popieram MIDO niech daja sobie ceny jakie daja ich sprawa wazne zeby zwierzeta mialy dobre warunki:0 zobacz taki sklep kakadu tam zwierzaki maja horror- przyklad w katowicach dzien i noc swici sie legwana UVB , ryby chore i tez wszystko w jakich cenach, zoo natura w geant warszawa goclawek tak samo ceny i warunki katastrofa
co do cen to ich sprawa-Ty mozesz kupic cos tu na gieldzie albo po znajomosci, najwazniejsze zeby zwierzeta na tym nie cierpialy!!!!
-
Dokladnie, cen nawet sklepowych sie nie komentuje.Nie musisz tam kupowac a sam piszesz ze zwierzaki maja dobre warunki.Pozdrawiam
-
Oj nie ładnie kolego krytykować kogoś kto dba o właściowe warunki oferowanych zwierząt a jak jesteś sknera i nie masz pieniędzy to lepiej nie rozpoczynaj przygody z terrarystyką bo sam koszt zwierzaka to nic w porównaniu z cenami świetlówek,prądu pokarmu itp.
-
sorry za mojego kumpla, bo to on napisał tego posta.(poprosił żeby mógł się o coś zapytać bo w domu nie ma neta. teraz żałuję że nie sprawdziłem co pisze )
acha, ja ten sklep polecam, a kumpla powieszę :P
-
-
Przyznać do błędu też się trzeba umieć, to nie wstyd...,a nie na kolege zwalać.
-
taaaa kolega
a babcia miała wąsy i brode :]
-
Buehehe gadziol myslisz że ktos ci uwierzy?????
Uprawnienia umieszczania postów