-
Sklepy we Wrocławiu
Może mi ktoś podać adresy sklepów terrarystycznych we Wrocławiu?
pozdrawiam
-
Re: Sklepy we Wrocławiu
Nowy ale dobry sklep z czajacym kolesiem Obornicka 61 Kameleon.Pozdrawiam
-
a co tam mają ciekawego?To jest koło targpiastu gdzieś może?
-
Nie wiem jak tam dojechac , ja jechalem 7 z centrum.maja duzy wybor gadfow i plazow a sprzedawca jest kompetentny.Pozdrawiam
-
Autobus K i tramwaj 15 dojeżdża niemal pod sam sklep co się "Kameleon" zwie.
Pozdrawiam ja Was wszystkich
-
Moim zdaniem dobry sklep jest takze na odrzanskiej i prowadzi go osoba ktora naprawde zna sie na terrarystyce
-
Co do sklepu "kameleon" to na sprzedawce radze uważać, nie jest on taki kompetentny jakby sie wydawalo, jeżeli widzi, że ktos sie nie zna za bardzo to i tak kit wciśnie. Ja go już przekreślilem.Łatwo kupić u niego samca jako samicę :/
-
Co do Obornickiej to moje zdanie jest takie:sklep dobry jak na Wrocławskie warunki,
z płazów ma tylko ropuche age,a z gadów ma geki lamparcie,kameleony jemeńskie,pytony tygrysie i co najważniejsze anolisy brązowe o nazwie anolis karoliński no i troszke owadów.
Ceny raczej b.dobre.
Na twoim miejscu zwierzaków nieszukałbym w sklepach tylko u prywatnych hodowców np. Vorax.
Kupie rzekotki WROCEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ZGADZAM SIĘ NA ODRZAŃSKIEJ SPRZEDAJE FACET KTÓRY SIĘ ZNA NA TYM CO ROBI, ALE U NIEGO LICZA SIĘ KONKRETY A CO DO KAMELEONA BYŁEM ALE SIĘ NIE WYPOWIADAM POZDRAWIAM
-
W "Kameleonie" nie bylem,ale slyszalem to i owo...natomiast co do Odrzanskiej..hmm Pan,ktory sprzedaje rzadko pamieta o kulturze osobistej..imho jest wrecz hamski(bylem 2x i juz tam nie pojde)
Uprawnienia umieszczania postów