-
WAŁBRZYCH, OMIJAJCIE TEN SKLEP!!!!!!
1
Sklep obok dawnego kina górnik to poprostu katastrofa! Ok pół roku temu gdy oglądałem tam ptaszniki zobaczyłem zdechłego wręcz wrośniętego w torf Psalmopoeus Reduncus, a sprzedawca nie przejęty powiedział że pająk właśmnie przechodzi wylinkę.
2
W terrarium był dorosły samiec P.Cambridgei 220zł, z ciekawości co powie sprzedawca zapytałem o pLeć pająka, facet powiedział, że to dorosła samica.
3
Ok 2 tyg. temu kolega sprzedał tam murinusa L7 za 35zł. sprzedawca nakleił nazwę i cenę Chromatopelma 169zł odwiedziłe ten sklep po tygodniu, pająk był ten sam ale już jako Blondi 149zł.
4
Byłem tam wczoraj i w tarrarium z napisem Anolis Zielony faktycznie był anolis ale zdechły a z oczu wychodziły mu świerszcze!
Sami to skomentujcie.
-
Re: WAŁBRZYCH, OMIJAJCIE TEN SKLEP!!!!!!
Tia.. ja tam raz widziałem takie cudo pajęcze jak Genicularia :] Poza tym mają tam chyba najdroższe świerszcze - ponad 100pln za paczkę (w tym mandat za złe parkowanie gratis..)
-
W sobote razem z frydrych1 i macias08 jedziemy do tego sklepu i zlozymy "relacje" Moze uda sie zdjecia zrobic...pozdro
-
Wjazd na śmietnik... Zróbcie foty koniecznie!!!
-
Niczego nie obiecuje bo z tego co slyszalem(nie bylem tam nigdy) nie pozwalają robić zdjęć.Ale bedziemy rżneli głupa ze sie nie znamy i ze chcemy miec takie zdjecia Albo jakoś sprytnie zza pleców hehe... Pojedziemy,ocenimy...pozdro
-
musimy isc koniecznie
niemozna pozwolic zeby biedne zwierzaki sie tam meczyly
a foty jakos zrobimy bo z tego co wiem koles caly czas tam siedzi na zapleczu...:>
-
Bylem tam pare razy i widzialem dorosle pajaczki siedzace w malych pudelkach ze nie mialy nawt miejsca sie ruszyc, a bloto w tych pudelkach takie ze prawie plywaly i z sufitu woda sie lala. A co do cen to lepiej nie gadac. Kupywalem tam swierszcze pare razy. Raz dostalem ich za 6.90?? z 16 sztuk, innym razem za ta sama cene dostalem ich 10 a jeszcze innym z 7~8 .:/ Teraz juz tam nie kupuje bo lepszy sklep jest w Auchan na pasażu. Fakt ze w sklepie zoologiczno terrarystycznym nie bedzie az takich super warunkow ale jesli sobie nie radza to niech zatrudnia kogos do pomocy, kogos kto zna sie dobrze na terrarystyce.
-
A w Auchan za paczke swierszczy placi sie 10zl i jest tam 20 swierszczy z czego 15 zdechnietych. TO tez jest slaby sklep jak dla mnie. A wogle nie ma takiego sklepu w w albrzychu gdzie by moglo sie kupic zdrowe i tanie swierszcze
-
mają szczęście że mnie tam nie ma...usłyszeliby kilka slów...
-
odwiedze ten sklep jak bede jechal do babaci daleko jest do tego sklepu z piaskowej gory?? chetnie sie tez spotkam z jakims miejscowym terrarystom piszcie na gg 1963532 czesto jestem na niewidocznym
Uprawnienia umieszczania postów