-
Hetropteryx Dilatata i Extatosoma tiaratum
Przymierzam się do kupna p oparze tych owadów i mam pytanie - czy mogę je trzymać w jednym terrarium?
-
Re: Hetropteryx Dilatata i Extatosoma tiaratum
Błąd ortograficzny - chodzi naturalnie o Heteropteryx Dilatata a nei Hetropteryx :P
-
Jeśli owady będą duże to można. Przynajmniej ja trzymałbym je razem. Uważaj tylko na samca H.dilatata - ma ostre kolce na nogach. nie wiem czy przez przypadek nie uszkodzi australijskiego...
-
dilatata z małej
-
Raczej można, ale nie małe z dużymi itd. :-)
-
Bedziesz potrzebowal duzego terrarium, jak juz beda dorosle. Oby dwa gatunki naleza do tych pokaznych No i bedziesz takze potrzebowaz mnostwo zarcia!
-
Dzięki, chyba jednak zdecyduje sie na same Australijskie, a Heteropteryxy zostawie na pozniej...
-
Jak dostaniesz gdzieś Olbrzyma to spokojnie możesz trzymać go z australiankiem ale narazie proponuje samego australianka
-
Słyszałem że olbrzym ynaprawde trudno dostać ,a jak już to są bardzo drogie. Dlatego na razie kupie sobie, np 4 Austriaki
-
adampl chyba chodziło ci o samice ale ja trzymam je z australijskimi i nic im nie zrobiła ( tylko jak ja jąchce wyciągnąć to odrazu nnogi do góry i mnie atakuje mniejsze terz tak robią ale nie tak boleśnie) A poza tym SUPER straszyki
Uprawnienia umieszczania postów