-
[ptaszniki] Kilka pytan do hodowcow z Tarnowa
Witam.
Ze wzgledu na brak odpowiedzi w dziale "gielda", wklejam te same pytania tutaj, liczac na odpowiedzi ;-).
Pierwsze pytanie dotyczy sklepow, na terenie Tarnowa, majacych w ofercie ptaszniki.
Prosilbym o nazwe i adresy takowych placowek.
Drugie pytanie dotyczy prywatnych ofert.
Kto bedzie mial, w okresie od polowy kwietnia do konca maja, do sprzedazy ptaszniki.
Tutaj prosze o nazwe, wielkosc i w miare mozliwosci cene.
Gdybym wykazal zainteresowanie kogos oferta, odezwe sie poprzez kanal bardziej prywatny.
Dziekuje za uwage i pozdrawiam
burmistrz
-
Re: [ptaszniki] Kilka pytan do hodowcow z Tarnowa
heh,może w Tarnowie nie ma hodowców?
-
Może sklepy sobie odpuść, bo raczej zedrą z Ciebie.
Ofert prywatnych jest cała masa. Możesz wybierać i przebierać w gatunkach. Wszystko zależy od Ciebie i kasy........ no i tego czy zaczynasz, czy już masz doświadczenie w hodowli. W kwietniu i w maju, jak chcesz kupić, jest juz ciepło, więc przesyłka pocztowa nie jest ryzykowna. Dobrze zabezpieczony maluch mapewno dotrze do Ciebie w dobrej kondycji.
-
Pytanie o sklepy to raczej ze zwyklej ciekawosci, kto i co ma i dlaczego tak drogo ;-D
Ja jednak wolalbym odebrac osobiscie, jesli mnie cos zainteresuje, dlatego pytam o hodowcow (lub innych posiadaczy panie Robercie :-D ) z Tarnowa!
Zwyklem czytac forum, chociaz dopiero sie zarejestrowalem w celu zamieszczenia postu, wiec wiem, ze kilka osob jest z Tarnowa wiec czekam na oferty.
pozdrowienia
burmistrz
-
chlopie cos Ty z policji czy co :P
-
Zaczne pisac niegramatycznie i z bledami ortograficznymi, to napewno uzyskam Twoje zaufanie, Tomku_Nie.
Zenada!
Uprawnienia umieszczania postów