Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: [ptaszniki] Kilka pytan do hodowcow z Tarnowa

Mieszany widok

[ptaszniki] Kilka pytan do hodowcow z Tarnowa

Witam.

Ze wzgledu na brak odpowiedzi w dziale "gielda", wklejam te same pytania tutaj, liczac na odpowiedzi ;-).

Pierwsze pytanie dotyczy sklepow, na terenie Tarnowa, majacych w ofercie ptaszniki.
    Prosilbym o nazwe i adresy takowych placowek.

Drugie pytanie dotyczy prywatnych ofert.
    Kto bedzie mial, w okresie od polowy kwietnia do konca maja, do sprzedazy ptaszniki.
    Tutaj prosze o nazwe, wielkosc i w miare mozliwosci cene.
    Gdybym wykazal zainteresowanie kogos oferta, odezwe sie poprzez kanal bardziej prywatny.

Dziekuje za uwage i pozdrawiam

burmistrz

Re: [ptaszniki] Kilka pytan do hodowcow z Tarnowa

heh,może w Tarnowie nie ma hodowców?

sigsauer
    Guest

Może sklepy sobie odpuść, bo raczej zedrą z Ciebie.
    Ofert prywatnych jest cała masa. Możesz wybierać i przebierać w gatunkach. Wszystko zależy od Ciebie i kasy........ no i tego czy zaczynasz, czy już masz doświadczenie w hodowli. W kwietniu i w maju, jak chcesz kupić, jest juz ciepło, więc przesyłka pocztowa nie jest ryzykowna. Dobrze zabezpieczony maluch mapewno dotrze do Ciebie w dobrej kondycji.

Pytanie o sklepy to raczej ze zwyklej ciekawosci, kto i co ma i dlaczego tak drogo ;-D
    Ja jednak wolalbym odebrac osobiscie, jesli mnie cos zainteresuje, dlatego pytam o hodowcow (lub innych posiadaczy panie Robercie :-D ) z Tarnowa!
    Zwyklem czytac forum, chociaz dopiero sie zarejestrowalem w celu zamieszczenia postu, wiec wiem, ze kilka osob jest z Tarnowa wiec czekam na oferty.

pozdrowienia

burmistrz

chlopie cos Ty z policji czy co :P

Zaczne pisac niegramatycznie i z bledami ortograficznymi, to napewno uzyskam Twoje zaufanie, Tomku_Nie.
    Zenada!

Uprawnienia umieszczania postów