-
Porada!!!!
Prosze o porade!!
Co lepiej kupić 1. owady żywe(2 patyczaki indyjskie,2 patyczaki rogate, 2 patyczaki wietnamskie) 2. czy (5 patyczaków indyjskich i 10 jajek straszyka australijskiego??!!) prosze o szybkie porady!! Zapewniam że cena jest taka sama!!
Toyota
-
Re: Porada!!!!
zależy co cię bardziej interesuje.ja osobiście wybrałbym to drugie bo dla mnie straszyki są bardziej interesujące w hodowli od patyczaków.Ale zanim się wylęgną bedziesz musial troche poczekać
-
A ja wybrałbym pierwszą opcje. Osobiscie wole patyczaki.
-
to od ciebie zależy co cię interesuje
-
hmmm...... mati222 poleca to a ryba13 to....... hmm.....
-
ja powiem tak: jeśli nie masz żadnego doświadczenia to możesz mieć kłopoty z odpowiednią inkubacją jaj straszyka australijskiego. ja też wybrałaym drugą opcję, ale jeśli nie hodowałeś nigdy żadnych patyczaków ani straszyków to myślę, że lepiej dla Ciebie będzie jeśli weźmiesz te patyczaki
-
Hodowałem już owady!! Indyjskie,rogate,skrzydlate,nowogwinejskie!! to jaką opcje wybrać??
-
W takim razie możesz wybrać straszyki. Będzie to coś nowego w stosunku do patyczaków.
-
myślę, że wybierz w takim razie straszyki. no chyba że nie umiesz inkubować jaj lub boisz się, że się nie wyklują, ale jeśli poczytasz opisy gatunków to sobie poradzisz
-
Wg.mnie inkubowanie jaj PSG9 (mowa o str.australijskim) jest dosć problematyczne
,poniewasz często pleśnieją (nie tyle może często co łatwo)
Uprawnienia umieszczania postów