Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Głupota ludzka nie zna granic

micho
    Guest

Re: Głupota ludzka nie zna granic

Ej daf ja chętnie bym coś zrobił ale nie wiem jak i co bo jestem dość początkującym terrarystą i poznaję narazie gatunki zwierząt, a teraz zacznę dopiero zgłębiać wiedzę o terrarystyce od strony prawnej! A jak bym wiedział co zrobić to bym to zrobił i nie prosił was o pomoc!!!

Ja mam podobną sprawe u mnie w mieście ,ale wątpie żeby ktoś posłuchał groźb pietnastoletniego chłopaka

Zróbmy organizacje. Ze będziemy z takich sklepów wykradać zwierzęta. Normalne napady, wchodzimy w kominiarach zakładamy gonga na łeb takiemu sprzedawcy (jeżeli upomnienia nie będą pomagać) i zabieramy zwierzaki. Potem je leczymy i oddajemy na forum oddam. Tylko to trzeba w takiej organizacji chcociaż jedną osobę z samochodem. I nie podejmuje się robić takich wjazdów w centrach handlowych bo nie da rady zwiac. Mówię poważnie jeżeli to jest jakiś knur który prowaci zklep w blokowisku to nie powinno byc problemów. A jak satysfakcja, że można dać komuyś normalnemu pod opieke zdrowe już (jeżeli uszkodzenia nie są trwałe) zwierze.

ja sie na to pisze hehhh

Korexon nie mam nic przeciw marzeniom, a michu zgłosi ten sklep do organizacji zamującej się tym, poldek też mógłby to zrobić (link do strony jest w posćie bodajże wojtasa)

_Agatka_
    Guest

Hmm, z tego co tutaj opisałeś to sytuacja wygląda tragicznie :/ Biedne zwierzątka, czasem aż żal patrzeć... Jakbym tam była to zwróciłabym uwagę temu gościowi który prowadzi ten zoologiczny! Jakieś naprawdę bezmyślny człowiek bez serca :/

Niesty AGATKA, najgorsze jest to, że to nie jest pierwszy ani ostatni przypadek. Micho zgłasza ten sklep do tej organizacji podanej kilka postów wcześniej

Uprawnienia umieszczania postów