Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: najbardziej pożądane zbożówki

Re: najbardziej pożądane zbożówki

zdecydowanie reverse okeetee, nastepnie sunglow...

a mogl bym prosic orietacyjne ceny takich w zlotowkach bo na stronie co dal chyba goblin sa to raczej te tansze pozdrawiam

Gryfel rok temu cena Leavender w Polsce wynosiła 1300zł teraz juz zapewne znacznie taniej...

sunglow idzie dostać za 300zł , reverse okeetee jakby poszukać za granicą mysle też w takiej cenie moze taniej...

a ty widze burżuj jesteś

Zdecydowanie te, które wymieniłeś należą do tańszych i popularniejszych. Cen polskich nie ma po co porównywać bo w takich cenach, w jakich bywają dostępne u nas sprzedasz 2 sztuki rocznie jak dobrze pójdzie. Ludzie nie są niedorozwinięci i potrafią sobie ceny porownać - jak widzę, że ktoś chce ode mnie 4 razy więcej niż cena w anglii to mam jego propozycje w d.... Przywieź oryginalne bloodred lub pewter a ja kupię na pewno A jeśli już lavender to czemu nie w wersji opal motley albo bloodred lavender? Jak szalec to szlec....

to bede zalatwial te dwa dla ciebie jak beda w tej partji towaru co bede mial jako pierwsza to dam znac zreszta na bank je wystawie w dziale sprzedam

mordd można szaleć tylko z umiarem dlatego mówie o Leavender... to Polska nie elegancja Francja...

Gryfel załatwisz coś ciekawego w dobrejk cenie to moze sie skusze mam świra na punkcie zbozówek i odmian barwnych :]

No i co? Lavender są w Polsce od dawna, miały być rzadkie i pożądane Nikt nie mówił, że mają być łatwe do zdobycia, do sprzedania i tanie....

mordd niech ci bedzie hehehe :P a tak nawiasem po ile stoja bloodred leavender i opal motyley ??

Lavender het. opal het. motley koło 350 dolarów, lavender motley 800 dolarów, lavender motley het. opal 1000, opal het. motley 400. Opal motley tak na oko 700 w porównaniu z lavender w tym samym cenniku: 75 dolarów. Ceny bloodred lavender nie znam, ale jest ich tak mało, że szanse na kupienie niewielkie - w dodatku jak wszystkie bloodred ważna jest jakośc więc węże wyceniane są indywidualnie.

Uprawnienia umieszczania postów