Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: giełda na "Starcie" w Łodzi c.d.

giełda na "Starcie" w Łodzi c.d.

Ma ktoś kontakt (cokolwiek e-mail, telefon...) do jakiegoś sprzedawcy z niedzielnej giełdy na Starcie (w Łodzi)? Głównie chodzi mi o kogoś od gadów, głównie od gekonów.

Re: giełda na "Starcie" w Łodzi c.d.

650-05-61 pros Marka.

pozdrawiam

Kto to i co hoduje? Najbardziej interesują mnie gekony murowe (Tarentola mauritanica).

Mam jeszcze jedno pytanie: Czy w tą niedziele (27 marca) gieła ta będzie w ogóle czynna??

Nie bedzie czynna. Dopiero za tydzien.

a czy ta giełda jest porównywalna z tą czwartkową giełdą zoologiczną? Chodzi mi o sprzęt (np. akwaria), zwierzęta (ryby itp.), rośliny (akwariowe itp.) a przede wszystkim o ceny, czy są hurtowe czy raczej sklepowe . Proszę o odpowiedz. I jeszcze na jakiej ulicy się mieści ta giełda i czy jakieś pozwolenia trzeba mieć ze sobą. To chyba wszystkie pytania, dzięki , pozdrawiam.

Jest znacznie mniejsza, z cenami roznie.

no13
    Guest

a pamieta ktos moze w jakich cenach sa jakies akwaria badz terraria/faunaboxy o wyiarach 40x40x40 (oczywisnie nie musza byc dokladnie takie)

zwykle jesto kolo zlotowki za litr (widzialem akwaria 16 l po 16 zl i 9 l po 9 ) wiec pewnie akwarium tej wielkosci kosztuje 65-70 zl. Bardziej, i to duzao bard\ziej, oplaca sie zrobic terra z OSB z odpowiednia wentylacja, OSB mozna kupic w OBI (12 mm grubosci- najciensza, 20 zl/m2)- licza za to, co kupujesz, nie placisz za odpad.

Uprawnienia umieszczania postów