-
Jak zapakować dużą/małą modliszke ??
Dużo osób pyta jak zapakowac modliszke, dużą lub małą. Dlatego posiedziałem nocą by specjlanie dla Was coś takiego zrobić.
A przy okazji reklama http://modliszki.go.pl.
Czy opis jest zwięzły i zrozumiały ??
http://svs.gamefiles.org.uk/failed/attachment.html
-
Re: Jak zapakować dużą/małą modliszke ??
Obrazowo Black myslę że teraz nawet ktoś kto nie wysyłąl modliszek powinnien dać sobie z tym radę bez problemu. A tak nawiasem dobry to pomysł był.Pozdrowionka
-
Blach czy to jest może jakaś alucja co do tego co mam Ci przesłać? :] hehe Fajny opis zrobiłeś
-
ej a tak to wysylki - czy w tym kartoniku sa dziurki - czy nie sa potrzebne :P Bo w tym plastikomym gdzie wlozyles modliche tez wentylacji nie widzxialem
-
Wentylacaja nie jest potzebna ,ale nie któży robią otwory wentylacyjne.
-
Lukasie oczywiscie. Teraz w upały lepiej zeby ta wentylacja była w pojemnika po siwerszczach, w kartonie może (chyba poczta nie uznaje)/ nie musi byc.
-
Witam
wedlug mnie to zapakowanie jest dobre tylko na cieple dni
chociaz u tej wiekszej paradoxy to ja bym jeszcze wylozyl od srodka pojemnik jakims materialem ( sa przypadki ze modliszka przyjezdza ze zlamana noga itp...)
ale tak ogolnie to mysle ze artykol ten pomoze wielu poczatkujacym
-
Czyli wentylacja nie jest potrzebna do wysyłki tak? Bo zauwazyłem że w pojemniku po kliszywszystkie dziurki za kleiłeś
-
Przy gorących dniach wentylacja jest potrzebna. Przy zimnych nie jest.
-
... ja małe ceratomantiski L1, czyli gatunek, który można stadnie hodować wysyłałem w pojemniku po sałatkach z ...siankiem. Modliszki miały kupe miejsca i w dodatku dużo gałązek, po któych sobie biegały. Dosypywałem tez niekiedy trochę wylęgu świerszcza, ale nie sądzę, ze jest to konieczne.
Kiedyś dostałem prawie dorosłe modliszki zapakowane w pojemniku wyścielonym papierem toaletowym - dwa pojemniki, dwie modliszki i obie z powykręcanymi łapami - przeżyły też ... dwa tygodnie!! Gość twierdził, że specjalnie tak zrobił by się nie poobijały!!
Qba
Uprawnienia umieszczania postów