Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Biofil

Slade_The_Leveller
    Guest

Re: Biofil

Przyjść?
    Z wałbrzycha? Napisałem po tym 3 maile i nie otrzymałem zadnej odpowiedzi. To klient ma udowadniać że nie jest wielbłądem? Może to i wypadek ale mam prawo się nie zgodzić z Waszymi opiniami. Dla mnie są nieodpowiedzialni i tyle i jest to moje zdanie, choć odosobnione. A czy naraziłem się na smieszność? A niby w jaki sposób?

nie potrafiles sie upomniec o swoje,nie umiales zalatwic tego jak dorosly czlowiek,wiec czego sobie zyczysz? Czemu psioczysz skoro sam nie podszedles do sprawy jak nalezy?
    Mejle to sie wysyla w blachych i gufnianych sprawach,tymbardziej jak nie dostawales odpowiedzi to sie dzwoni i sie omawia sprawe.Jezeli wtedy by cie olali to rozumiem,a tak? To czemu sie dziwisz?!

Slade_The_Leveller
    Guest

Ależ ja nie mam pretensji do nich TYLKO o te oplątwy. A w ogóle czemu się tak podniecasz? Kolega prosił o opinię więc napisałem co myslę o tej firmie. A co da że zadzwonię? Fakt jest faktem - przysłali g.... i to się liczy, co nie wiedzą że zdechło? A nie tylko ze przysłali szajs to jeszcze po 3 tygodniach. Maile są też rodzajem pisma OFICJALNEGO, tylko u nas w Polsce traktuje się to jako korespondencję dla małolatów.

dokladnie tak
    tylko ze jako ze wysylales mejle w POLSCE to powinienes wiedziec jak jest
    Ja bym zalatwial to inaczej,wiec po prostu mogles zrobic wiecej
    A to ze w tym ukladzie oni tez nie byli w porzadku to tez jest prawda!

Ja kupowałem w biofilu dużooo modliszek i kilka razy . Anawet się wymieniałem. Można im zaufać a jak zamawiasz paczką kurierską to przychodzi na następny dzień ale za to się płaci.

Slade_The_Leveller
    Guest

I to jest słuszna pointa. POzdrawiam. Cześć.

Biofil jest sklepem 100 % godnym zaufania.Jeśli cokolwiek wydarzy się podczas transportu,to trzeba zadzwonić a nie wysyłać maile i napewno dojdziecie do porozumienia. Z pocztą bywa różnie. Naprawdę warto robić tam zakupy.Ja osobiście robię tam regularnie zakupy

Uprawnienia umieszczania postów