Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Dziwne ubarwienie gasrticy

Lukas_d2005
    Guest

Dziwne ubarwienie gasrticy

Może to nic powaażnego ale wole się upewnic
    Moja gastricka (samiec obecnie L7) normalnie zielony,lekko matowy, zmienił ubarwienie na żółtwo pomaqrańczowe Cieszy mnie to w sumie bo wygląda dość ciekawie ale martwią mnie czarne wzory które się u niego pojawiły ,na pronotum ma takie jakby X przeciętny jeszcze jedną lnią a na odwłoku od spodu wzór złożony możnaby rzec z szesciokątów (jak piłce do nogi).
    Wiem że to może brzmieć dziwnie ale tak jest. NArazie nie mogę zrobić zdjęcia bo te robione komórką nie pokazują tego co trzeba, a cyfrówkę będę miał gdzieś za 2 może 3 tygodnie :/
    co o tym sądzicie? Po prostu owe ubarwienie czy mże coś więcej?

Lukas_d2005
    Guest

Re: Dziwne ubarwienie gasrticy

A sorki to jest samiczka :P

Marek69
    Guest

Nic piękny okaz z takim ozdobami jak to tylko kolor zadna narośl tylko się cieszyc że jest inna od swoich braci modlichy tak maja że się różnią a różnice nas zaskakują.Nic się nie martw wszytko będzie ok.

Keplianica
    Guest

Moze ostudze twoj zapal, po wylince prawdopodobnie jej zejdzie. Mialam bardzo podobnie wzorzystą modliszkę, ale czarne wzory zostają na starej kutikuli.
    Chyba że utrzymuje się taka od kilku wylinek?
    Jak znajde zdjcie mojego Hooka sprzed 2 wylinek to zamieszcze

Keplianica
    Guest

Hmmm, znalazłam tylko zdjęcie po tej wylince, kiedy zeszły jej pasy. Byla pomaranczowa w zebrę, a przybrała kolor piaskowy.

mati87
    Guest

moja Tazanica jest wałsnie tez brązowa i ma takie tez dźiwne wzorki ciemne i dosyć Ciekawie to wygląda

Mnemic
    Guest

moje modlichy sa zielone i maja ladna czarna linie wzdluz ciala przez kregoslup az do konca odwloka z brazowa otoczka
    moze dlatego ze sa L3 cicho :P nie odbierajcie mi zludzen :P

dex_88
    Guest

hmm moja l6 ma podobnie tylko, że jest ciemnozielona... fajnie to wygląda? jak można to osiągnąć? bo mi chyba fuksem wyszło

Uprawnienia umieszczania postów