Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: pokarm- kurczak

pudu
    Guest

pokarm- kurczak

Moja modliszka - s.astrica zjadla dziś spory kawalek kurczaka (surowy). Czy może ktoś wie czy w przyrodzie - naturze one jedzą mięso jakichś kręgowców?

Igor6
    Guest

Re: pokarm- kurczak

Ogolnie nie poleca sie karmienia modliszek surowym miesem... najleprze rozwiazanmie to zywy pokarm.... a co w naturze jedza modliszki? wydaje mi sie ze raczej zywy....

Keplianica
    Guest

Modliszki, podobno te wieksze gatunki moga upolowac małego płaza lub gada. Mimo wszystko to sporadyczne i raczej nie długofalowe działanie. Pełno wszedzie mujch jest, ja nawet polozylam moja modliche na zyrandolu i 2 mendy mi upolowała ^^
    Polecam żywe i owadzie żarcie a nie jakies fastfudy.

mateuszek
    Guest

A czy dorosłe modliszki gwinejskie moga dostawac niewielkiego rozmiaru oseska mysiego?

POZZZDDDRRROOO!!!!

PULSAR
    Guest

A chcesz zobaczyć jak pożera go żywcem, zalewa Ci terra krwią itd.? Nie jest to przyjemny widok, proponuję bezkręgowce karmić bezkręgowcami.

szaryprorok
    Guest

kurcze już zyliard razy ktoś oto pyta i zyliard razy mówicie jakie to straszne-ale jakoś bezkręgowców to wam niezal...zresztą poco się ropisywać-w archiwum jest o tym dużo.....

Pozdrawiam

Mnemic
    Guest

modlichy lubia polowac na pokarm ktory sie rusza i ma nogi i jest niewiekszy od nich (zazwyczaj )
    miesko - to dobre dla pieska :P

Uprawnienia umieszczania postów