Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Po wylince nie chce jeść..........

Casull
    Guest

Po wylince nie chce jeść..........

Witam.
    Prosze o pomoc. Moja sphodromantis viridis trzy dni temu przeszła wylinkę imaginalną. Od tamtej pory nic nie chce jeść pomimo podawania jej zróżnicowanego pokarmu muchy,świerszcze, koniki polne i.t.d. Jak tylko przeszła wylinke zawisła na suficie terra i siedzi tak kilka dni. Próbowałem podawać jej pokarm pensetą a wode strzykwawką pod pysk i też nic. Nie wiem co jest grane. Prosze o POMOC.

Snapek
    Guest

Re: Po wylince nie chce jeść..........

Poczekaj moja samica gastricy nie jadla 4 dni cierpliwosci napewno zacznie jesc.

Igor6
    Guest

to jest normalne... modliszki zawsze nie jedza przez kilka dni po wylince... uspokuj sie napewno zacznie jesc..

Lukas_d2005
    Guest

Nie wiem jak jest po wylince imaginalnej,ale moje modliszki jadły już po 1,5 godziny po przejściu wylinki :]
    Casull nie masz sięco martwić dorosłej modliszce kilkudniowy post napewno nie zaszkodzi

Marek69
    Guest

wszytko jest uwarunkowane tym jak mocno była pojedzona modliszka przed wylinka jak się napchała to może nie jeść po wylince parę dni ale jak była głodna to zaraz po obeschnęciu bedzie sobie szamać myslę że wszytko będzie dobrze trochę cierpliwości

Black Rider
    Guest

Spokojnie, to normalne że większe modliszki nie chcą jeśc kilkanaście godzin/kilka dni, po wylince. Cierpliwości.

eustachy7
    Guest

zdarza sie ze modliszka nie chce jesc
    poczekaj a napewno zacznie jesc w przecinym wypadku moze ci pasc ale nie zycxze tego jej i tobie
    pozdro 4all eustachy7

Uprawnienia umieszczania postów