Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Strona www.modliszki.nio.pl już powstała ! ZAPRASZAMY !

Wojtyla
    Guest

Re: Strona www.modliszki.nio.pl już powstała ! ZAPRASZAMY !

Zdjecia sa podpisane kto je robił

pierzu
    Guest

spoko stronka ja bym dodał jakieś dobre sposoby uzyskania karmówki!!! wiecie w stylu jakieś sposoby na dobrą karmę dla owadow karmowych..tak dla początkujących i nie tylko tak pozatym to 4+ bo troche jeszcze trzeba dopracować (nieukrywajmy)ale mi sie podoba!!

Wojtyla
    Guest

Tak wiemy w najblizszym czasie bendzie trzeba poprawic ortografie

Saurus
    Guest

Ale widze, ze nadal sie bez sensu pakujesz w samego html :P Z odrobina PHP duzo latwiej ;P

Black Rider
    Guest

Jak na początek zapowiada się nieźle Ale jak jzu mowili przedmowcy trzeba popracowac nad kilkoma bledami.

tonio
    Guest

Dzięki za to że w nas wierzycie Cały czas robimy coś na stronie, poprawiamy błędy, dodajemy itp.

Saurus
    Pozdostaje przy HTMLu ponieważ nie znam się na php i jakoś mnie do tego nie ciągnie Jak narazie podoba mi się to co zrobiłem i nie narzekam ze jest to zwykły prosty HTML

Saurus
    Guest

Przy poprzednim schemacie zrobilem ci wersje z uzyciem php zeby bylo latwie wprowadzac niektore zmiany, bylo dobrze, ale sie uparles zeby miec to zrobione prymitywnie i przy np. zmianie przyciskow w kazdym pliku wstawiac nowy kod ;P

tonio
    Guest

Saurs skąd ty możesz wiedzieć czy ja muszę cały czas bawić się we wstawianie przycisków ? Mam dobry program i to mi wystarczy Nie bój się o to w czym robię tą stronę Zapraszam cię jednak do jej odwiedzania jeżeli cię to interesuje. Wiem że towoja wiedza o modliszkach jest dużo większa od mojej ale mam nadzieję że jeszcze nie raz przydadzą się tobie informacje które zamierzamy tam umieścić wraz z chłopakami.

Zrobił się mały offtop

Mesh
    Guest

Co do C. Gematus to ostatnio w świętochłowicach czech mial na sprzedasz także sie zaopatrzylem .. wogole ostatnio w świętochlowicach byl duży wybór modliszek, nawet P. Ocelatty sie trafily.

Uprawnienia umieszczania postów