-
Strona www.modliszki.nio.pl już powstała ! ZAPRASZAMY !
Witam,
I oto jak mówiłem parę tygodni temu powstała nowa strona o modliszkach ! Wraz z Wojtyla stworzyliśmy stronkę na której znajdziecie :
-artykuły
-galerie
-faq
-i wiele innych ciekawych rzeczy
Zapraszam każdego terrarystę do częstego odwiedzania naszej stronki, ponieważ jest ona aktualizowana 2 razy w tygodniu !
www.modliszki.nio.pl - ZAPRASZAJĄ !!!
Pozdrawiamy, Tonio i Wojtyla
-
Re: Strona www.modliszki.nio.pl już powstała ! ZAPRASZAMY !
No jeszcze niedokonca jest skonczona ale juz cos mozna obejrzec i przeczytac
Z czasem napewno przybendzie troche artykółów i zdjec
zapraszamy
jakby ktos chcial wrzucic foty do galeri to gg w profilu
-
Wygląd stronki - super, jeszcze kilka artykułów, opisów i uzupełnione FAQ i będzie na prawdę ekstra.
-
Bardzo fajny schemat budowy odnóża (my z Mantidem też planujemy zamieszczenie schematów budowy ale z braku czasu wszystkie aktualizacje się przeciągają) - zazdroszczę
Gratulacje!
-
Ja myśle że trochę przesadzili z ta lista gat."ktore mozna z powodzeniem zakupic w polsce" kilka gat. jest prawie wogule niedostepne, poszczególni hodowcy je maja.
-
Jest lepsza niz poprzednia wersja, ale radzilbym ci "zatrudnic" kogos zeby sprawdzal ortografie ;P Rysunek odnoza chwytnego sam robiles?
No i z lista gatunkow swobodnie dostepnych przesadziles- D. lobata w zasadzie nie jest (jeszcze) zbyt odstepna, ja i Pulsar mielismy szczescie ze na nia trafilsmy, C. gemmatus widzialem raz u jednego Czecha w Swietochlowicach, Hymenopus coronatus tez nie sa chwilowo dostepne i nawet jak ktos bedzie mial wyleg, to nie w takiej ilosci, zeby byly jakos bardzo dobrze dostepne
-
Rysunek odnóża chwytnego narysowałem na podstawie innego obrazka który takie właśnie odnóże prezentował.
-
Saurus niezgodze się co go C. gemmatus !! Ja kupiłem w Polsce ostatnio dwie sztuki L1 po 15 zł. Są one już L4 i to samczyk i samiczka. Jak chłopak który je sprzedawał przyjedzie z wakacji to kupie więcej :P
-
Ale chyba nie nazwalbys ich swobodnie dostepnymi?
-
Stronka fajnie zrobiona, jesli wszystkie zdjecia i materialy sa rzeczywiscie Wasze, to na razie dobrze Wam idzie, gratuluje.
Popracowalbym nad ortografaia i ogolnie ukladem strony, ale w koncu strona jest w fazie tworzenia, wiec luz
Uprawnienia umieszczania postów