Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Strona www.modliszki.nio.pl już powstała ! ZAPRASZAMY !

Mieszany widok

tonio
    Guest

Strona www.modliszki.nio.pl już powstała ! ZAPRASZAMY !

Witam,

I oto jak mówiłem parę tygodni temu powstała nowa strona o modliszkach ! Wraz z Wojtyla stworzyliśmy stronkę na której znajdziecie :

-artykuły
    -galerie
    -faq
    -i wiele innych ciekawych rzeczy

Zapraszam każdego terrarystę do częstego odwiedzania naszej stronki, ponieważ jest ona aktualizowana 2 razy w tygodniu !

www.modliszki.nio.pl - ZAPRASZAJĄ !!!

Pozdrawiamy, Tonio i Wojtyla

Wojtyla
    Guest

Re: Strona www.modliszki.nio.pl już powstała ! ZAPRASZAMY !

No jeszcze niedokonca jest skonczona ale juz cos mozna obejrzec i przeczytac
    Z czasem napewno przybendzie troche artykółów i zdjec

zapraszamy

jakby ktos chcial wrzucic foty do galeri to gg w profilu

Guttata
    Guest

Wygląd stronki - super, jeszcze kilka artykułów, opisów i uzupełnione FAQ i będzie na prawdę ekstra.

kudlaty
    Guest

Bardzo fajny schemat budowy odnóża (my z Mantidem też planujemy zamieszczenie schematów budowy ale z braku czasu wszystkie aktualizacje się przeciągają) - zazdroszczę

Gratulacje!

Snapek
    Guest

Ja myśle że trochę przesadzili z ta lista gat."ktore mozna z powodzeniem zakupic w polsce" kilka gat. jest prawie wogule niedostepne, poszczególni hodowcy je maja.

Saurus
    Guest

Jest lepsza niz poprzednia wersja, ale radzilbym ci "zatrudnic" kogos zeby sprawdzal ortografie ;P Rysunek odnoza chwytnego sam robiles?
    No i z lista gatunkow swobodnie dostepnych przesadziles- D. lobata w zasadzie nie jest (jeszcze) zbyt odstepna, ja i Pulsar mielismy szczescie ze na nia trafilsmy, C. gemmatus widzialem raz u jednego Czecha w Swietochlowicach, Hymenopus coronatus tez nie sa chwilowo dostepne i nawet jak ktos bedzie mial wyleg, to nie w takiej ilosci, zeby byly jakos bardzo dobrze dostepne

tonio
    Guest

Rysunek odnóża chwytnego narysowałem na podstawie innego obrazka który takie właśnie odnóże prezentował.

leviatan
    Guest

Saurus niezgodze się co go C. gemmatus !! Ja kupiłem w Polsce ostatnio dwie sztuki L1 po 15 zł. Są one już L4 i to samczyk i samiczka. Jak chłopak który je sprzedawał przyjedzie z wakacji to kupie więcej :P

Saurus
    Guest

Ale chyba nie nazwalbys ich swobodnie dostepnymi?

PULSAR
    Guest

Stronka fajnie zrobiona, jesli wszystkie zdjecia i materialy sa rzeczywiscie Wasze, to na razie dobrze Wam idzie, gratuluje.
    Popracowalbym nad ortografaia i ogolnie ukladem strony, ale w koncu strona jest w fazie tworzenia, wiec luz

Uprawnienia umieszczania postów