Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: PLISTOSPILOTA CAMERUNENSIS

Lukas_d2005
    Guest

Re: PLISTOSPILOTA CAMERUNENSIS

Apropo cameruneisów co możecie o nich powiedieć? Bo w necie nie ma za dużo a z rodziny plistosplitota znam tylko p.guinesis oraz p.auerginosa (chyba tak sie pisało).

PULSAR
    Guest

POLYSPILOTA aeruginosa to nie PLISTOSPILOTA.

Sculptor
    Guest

No moj zachwyt nad Pulsarem wynika generalnie z tego ze bardzo pozno - wlasciwie niedawno zainteresowalem sie ta czescia forum = modliszki. NARESZCIE!!!! bo zawsze mnie one fascynowaly ale topilem taaaaaaakie pieniadze w pajeczakach i sprzecie ze nigdy tych nawet paru groszy niemialem na modliszki - az wrescie dorwalem sie do viridisow :>:>:> (ceny znacie) ale po tym jak sie natknalem na jakis post przeslany mi przez dziewczyne o przepieknych Deroplatys lobata i gdzie sie wypowiedzial PULSAR znalazlem tez jego posty o DEROPLATYS DESSICATA i wtedy sie juz w ogole zauroczylem i zaineteresowalem jego modliszkami oraz osoba - jako znawca tematu...

PULSAR z tego co wczesniej cos tam napomknalem mieles byc w Jeleniej G. bedziesz???
    Mnie interesuja Twoje modliszki na sprzedaz ale sie boje tu pisac bo na pewno zaraz sie wiecej chetnych znajdzie a ja jako nikomu tu nie znany nie bede mial zadnego pierszenstwa itp i moze dla mnie nic nie zostanie...
    Interesuja mnie:
    P. Paradoxa (wczesniej napomkniete z Toba)
    D. Dessicata (jesli sie wykluja...:/)
    Deroplatys lobata \
    Plistospilota Camerunensis / >>(nie wiem czy Ty to masz)

to tez zapytanie do innych!!!!!!!!!!

{generalnie w zaleznosci od tego ile bede mial pieniedzy biore po 4-5sztuk oraz jesli nie bedzie - czyli nie kupie moich ulubiencow Androctonus'ow australis australis}

Clip
    Guest

deroplatysy są cudne pod koniec wakacji planuj zakupić lobate lub Dessicate

Lukas_d2005
    Guest

Scuplor skontaktuj sie ze mnąznam kogośkto już niegługo (kilkanaście dni) będzie mial wylęg camerunesis

Sculptor
    Guest

Super!!!! Ten czas mi idealnie by odpowiadal bo wtedy powinienem miec zarobek:>
    Prosze wyslij mi jakiegos maila zebym mial kontakt do Ciebie bo ja nie mam Twojego ani gg ani maila - a z terrarium znow mi nie dojdzie jak bede probowal wysylac...:/ wiec prosze napisz cokolwiek do mnie na maila czy na gadu:
    jedrek_f@interia.pl gg:6843337

Uprawnienia umieszczania postów