-
slonce a modliszki
czy mozna wystawiac modliszki na podwurko jak jest cieplo i swieci slonce mam jedna wiec moge ja czesto wtstawiac jak wyjelem raz to wydawala sie bardzo zadowolona)
-
Re: slonce a modliszki
Oczywiśćie ze mozna. Popatrz ile jest zdjec w dziale "zdjecia" na ktorech widac modliszki na drzewach itp.
-
tak...
tylko ze jak ucieknie to bedzie placz...
-
Jeśli nie będzie imago i posadzisz na pojedyńczej roślinie,niezbyt gęstej to wątpie )
-
ja ja pilnuje;d to lozz a nawet jak cos to do pudeleczka i w slonce;d oczywiscie chodzi o funboxa;d
-
Jesli w jakimkolwiek pojemniku to stanowczo odradzam. Chociaż wydaje się, że faunabox ma dobrą wentylację, to gwarantuję Ci, że modliszka po paru godzinach na słońcu w faunaboksie się usmaży.
Jeżeli chcecie trzymać na słońcu, to musi to być na jakiejś roślinie, żeby curkulacja powietrza była naturalna. Tylko wtedy trzeba jeszcze jakoś zabezpieczyć się przed ucieczką zwierzęcia.
-
Jesli to samiec, samice wystarczy miec na oku, nie odleci Dobre byloby cos w rodzaju kosza z siatki.
-
No. Jak ktoś miał papuge i ma taką wysoką klatke to to mogłoby się przydać.
-
spoko mam klatke jutro wprubuje bo juz jej starczy na dzisiaj)pochodzIla sobie..cos mnie ona denerwuje juz minol miesiac a one nie chce byc iamgo://:dd
-
jak myślicie możliwa by była taka akcja :
idziesz z modliszką na dwór
puszczasz ją na chwile na krzaczek jakis
patrzysz a ona przechodzi wylinkę ;P
i musisz nad nią stać aż skończy ;]
Uprawnienia umieszczania postów