-
Modliszka gwinejska
Mam pytanie nakamiłem mojom samice modliszki gwinejskiej do syta nie chciała juz ruszyc pokarmu gdy dopusciłem do niej samca a ten na niom wskoczył .To ta bardzo sie wkurzyła i go całkiem niezle poharatała dlaczego??i moze ma ktos samca??
-
Re: Modliszka gwinejska
a moze byla niedojzala?
moze wskoczy w zlym momencie?
powinienes ja zablokowac i niedopuscic jej poharatac go
ps. dlaczego co drugi topic tyczy sie modliszki gwinejskiej?- podobno najlatwiejsza w hodowli :|
rok temu tak nie bylo...
-
JEst teraz duzo młodzików ktorzy sie zinteresowali hodowla tych (jak dla mnie ) niesamowitych stwozen, albo chca sie popisac jakim wyjatkowym zwierzatkiem. Kupuja go a potem wychodzi : "jak zrobic to" "jak tamto"
-
ty myslisz ze ja sie popisuje moim ziwerzentami????
-
Ja sądze tyle że jest dużo leniów którym sie informacji niechce szukać a jest ich pełno, najlepiej poszukać a dopiero jak sie nie znajdzie pytać .
-
kibol90 znam paru takich którzy kupili modliszki tylko dlatego ze chcieli miec jakies inne zwierzatnko nisz chomiki rybki itp.
-
Nie jestem leniem szukłałem nakarmiłem jom na maxc siwersczy juz nie chciała ani nic gdy dopusciłem samca zatakowała go a dwa dni puzniej zdech
-
Ale ja nie hoduje tego dla szpanu jak bym hodował to dla szpany czy chwilowego zauroczenia to miał bym jedno zwierzontko a mam jescze pajonki itp naprawde nakarmiłem ją na max nie chciała wiencej i niech mi w koncu ktos odpowie na moje pytanie!!
-
o Boże co za koleś... "pajonki", zwierzontko", "wiencej" oddaj komuś te modliszki poczytaj słownik ortograficzny i potem stronke www.modliszki.com a zwłasza "Najczęstsze pytania".
-
sam sie komus oddaj pozdro
Uprawnienia umieszczania postów