Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Modliszka gwinejska

krzysio15
    Guest

Modliszka gwinejska

Mam pytanie nakamiłem mojom samice modliszki gwinejskiej do syta nie chciała juz ruszyc pokarmu gdy dopusciłem do niej samca a ten na niom wskoczył .To ta bardzo sie wkurzyła i go całkiem niezle poharatała dlaczego??i moze ma ktos samca??

piteer
    Guest

Re: Modliszka gwinejska

a moze byla niedojzala?
    moze wskoczy w zlym momencie?

powinienes ja zablokowac i niedopuscic jej poharatac go

ps. dlaczego co drugi topic tyczy sie modliszki gwinejskiej?- podobno najlatwiejsza w hodowli :|

rok temu tak nie bylo...

Igor6
    Guest

JEst teraz duzo młodzików ktorzy sie zinteresowali hodowla tych (jak dla mnie ) niesamowitych stwozen, albo chca sie popisac jakim wyjatkowym zwierzatkiem. Kupuja go a potem wychodzi : "jak zrobic to" "jak tamto"

kibol90
    Guest

ty myslisz ze ja sie popisuje moim ziwerzentami????

Snapek
    Guest

Ja sądze tyle że jest dużo leniów którym sie informacji niechce szukać a jest ich pełno, najlepiej poszukać a dopiero jak sie nie znajdzie pytać .

Igor6
    Guest

kibol90 znam paru takich którzy kupili modliszki tylko dlatego ze chcieli miec jakies inne zwierzatnko nisz chomiki rybki itp.

kibol90
    Guest

Nie jestem leniem szukłałem nakarmiłem jom na maxc siwersczy juz nie chciała ani nic gdy dopusciłem samca zatakowała go a dwa dni puzniej zdech

kibol90
    Guest

Ale ja nie hoduje tego dla szpanu jak bym hodował to dla szpany czy chwilowego zauroczenia to miał bym jedno zwierzontko a mam jescze pajonki itp naprawde nakarmiłem ją na max nie chciała wiencej i niech mi w koncu ktos odpowie na moje pytanie!!

leviatan
    Guest

o Boże co za koleś... "pajonki", zwierzontko", "wiencej" oddaj komuś te modliszki poczytaj słownik ortograficzny i potem stronke www.modliszki.com a zwłasza "Najczęstsze pytania".

kibol90
    Guest

sam sie komus oddaj pozdro

Uprawnienia umieszczania postów