-
Snake Day w Holandii
Siemka czytałem w styczniowym ale z 2003 roku "Terrarium", że na Jesień odbywa sięSnake Day w Holandii. Czy ktośtam był i kiedy dokładnie to się odbywa bo miałbym ochotę tam pojechać
POZDRAWIAM SŁOIK
-
Re: Snake Day w Holandii
ja bym miał ochote, ale co z tego jak ani kasy ani pozwolenia od starszych nie ma :/
a to nie jest to święto, gdzie zabijają tysiące grzechotników jednego dnia??
-
no w Holandii to raczej nie zabijają grzechotników...
-
Tak, co roku odbywa się Snake Day na jesieni. Byłem tam w 2000 roku. W tym roku odedzie sie 9 pazdziernika w Expo Center Euretco w Houten (5 km na południe od Utrechtu).
Dokładne informacje znajdziesz tu: http://www.snakesociety.nl/Y0/y0-index.htm
-
Zabijanie tysięcy grzechoników w Holandii... Jak wiadomo grzechotniki masowo występują w Europie i można je zabijać tysiącami. Ludzie!!!! Ignorancja musi mieć jakieś granice.
-
nie doczytałem, że w holandii... :/ czemu odrazu tak sie oburzacie
-
Sciema SER "nie doczytałem, że w holandii... :/" hahahahahahahaha ,ale doczytales ze jest jakies swieto a wiesz ze we warszawie bedzie swieto jaszczurek 1000 legwanow bedzie chwytanych i zabijanych !! serio
-
A i te zwierzeta jakie masz w opisie to niechce mi sie wierzyc .........
-
Nie wiem co widzisz dziwnego w zwierzetach ktore ma w profilu. Kazdy moze je miec...
-
tym bardziej ze wiekszość Tomek ma ode mnie, mojego opisu nie sprawdzaj bo jest dawno nie aktualny a nie chce mi sie dopisywac nowych
Uprawnienia umieszczania postów