-
Re: Najładniejsza modliszka
najlepsze sa phyllocrania paradoxa, ktore niebawem zamiezam romnazac po raz pierwszy
-
Świetna dostepnosc jest w usa, zazdroszcze.
-
Czemu u nas nie są dostepne takie cudne gatunki typu:G.Gongylodes,Idolomantis diabolica i Blepharopsis mendica mendica narazie można pozazdrościć może kiedyś ktoś je sprowadzi.
-
metuchen skąd biędziesz miał diabolice? Z tego co wiem jest ona nie dostępna w Polsce...
-
czy tak trudno zobaczyc do profilu
metuchen nie mieszka w polsce...
-
No sorry ja tak nie patrze ludziom do profili :P A dałoby się jakoś do Polski je sprowadzić?
-
Można ale najszybsza przesyłka priorytetowa z Ameryki idzie koło 3dni i z tym chyba najwiekszy problem.A pozatym nie wiadomo czy będzie cos chciał,miał wysłać komus do polski i czy to odchowa.
-
no wlasnie...
gdy by tylko nie ta wysylka...
-
Hodowcy w Szwajcarii je maja ale ceny sa na razie wysokie - 30 euro za sztuke po 1 wylince.
-
A tymczasem w Wielkiej Brytani jakis czas temu pewien pan posiadal L5 Idolomantis diabolica po 30 Funtow za jedna. A to jego strona Internetowa:
http://praying-mantids.co.uk/mantids/
Takze w Niemczech duzo osob posiada te modliszki. W tym roku jade do Polski i jezeli moje G.Gongylodes i P.Paradoxa (ktore teraz sa przed ostatnia wylinka ) rozmnoza to czesc kokonow moge przywiesc i wymienic na ciekawe gatunki modliszek. Najbardziej poszukuje modliszki z gatunkow: Popa spurca oraz Ceratomantis saussurii.
Uprawnienia umieszczania postów