Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: przygotowanie do wylinki

mati87
    Guest

Re: przygotowanie do wylinki

to tak bardziej toona rusza i czasami pompuje rzeczywiście czasami cała sie rusza , ale tak nieznacznie przykleił asie do syfitu i tak sobie siedzi , hmm ale możliwe iż poprostu ona trawi bo przedtem tak robiła i taki czarnu odchodek jej wyłazil pomału

Igor6
    Guest

Jezeli byłoby tak jak napisał kaczi to byłaby wylinka. A jezeli tylko tak sobie wisi to jest to normale. Moje modlichy zawsze tak sobie siedziały. (Teraz mam małe L2 i L1 to przewaznie siedza na dnie pudełka po kliszy ale tez widuje je na wieczkach )

mati87
    Guest

ona w sumie to niema wyboru co do siedzenia bo musi na suficie bo ma tylko dwa boczne odnuża i chwytne

mati87
    Guest

falstart ona sobie tylko trawiła bo cały czas widze odchody

Saurus
    Guest

mysle ze i tak szykuje sie do wylinki, modliszka w tym okresie normalnie trawi.

merigold
    Guest

kurcze, taka co ma 2cm to już niby jest 4 wylinka? moja tyle ma a jeszcze 3 nie przeszła, tzn nie wiem czy ją przeszła czy nie, no ale powiedzmy że to L2. w takim razie pewnie ją przeszła, a ja ślepa nie widziałam nawet resztek martwego naskórka :-P

Saurus
    Guest

Modliszka L2 jest po 1 wylince.

merigold
    Guest

ekhm, moja wiedza jest umaiarkowana widzę...ale nic, wczoraj moja miała wylinkę, zaczęła się dokładnie o 22 i było to niesamowite, nigdy czegoś podobnego nie widziałam. jest tylko jeden problem, nie mogła wydostać prawego, tylnego odnuża, chodziła ze starą "powłoką" nie mogąc się z niej wydostać, a ja nie wiedziałam jak jej pomóc. dopiero dziś lekko chwyciłam za starą skórę i odeszła(wczoraj też chwytałam, ale nie odchodziła) ale modliszka ma teraz lekko wygiętą nogę, nie stawia jej. nie sądzę żebym ją uszkodziła, przez całą noc miała nogę w tej pozycji. czy jej to zostanie i noga stanie się normalna dopiero po kolejnej wylince?

merigold
    Guest

odpiszcie...

Uprawnienia umieszczania postów