-
giełda na "starcie" w Łodzi
Mam pytanie: Jakie zwierzęta tam sprzedają i w jakich cenach? Najbardziej interesują mnie gady (gekony) i zwierzęta karmowe.
-
Re: giełda na "starcie" w Łodzi
ostatnio widzialem tam: z gekonow Pachydactylus bibroni (Gekon leśny), gekony lamparcie, czasem felsuma madagaskarska jest/ Z innych gadow: weze- jakies Nerodie (ale podobno nie fasciaty),zbozowki i jeszcze jakis gaunek ktorego nie znam. Bywaja anolisy zielone, regiusy niedawno byly.
Z karmowki sa swierszcze (5-7 zl paczka), maczniaki i drewnojady (nie znam cen).
Sa dorosle myszy (niby nie na karme ale to twoja sprawa po co kupisz ), oseskow nigdy nie widzialem, a szkoda, bo sa mi potrzebne i mam problemty ze zdobyciem ich w ogole- na gielde czwartkowa mam daleko i nie oplaca mi sie po oseski jezdzic,
A masz zamiar wpasc? Ja bywam w zasadzie co tydzien :] Jutro chyba tez bede.
-
Dzięki, a w jakich cenach byly gekony?
-
Dorosle lub prawie dorosle bibrony byly po 90. Teraz sa mniejsze i pewnie tansze. Nie wiem, po ile lamparty. Bedziesz jutro? Ja tam zwykle stoje "za lada" stoiska (a w zasadzie stolu) mojego znajomego, ktory sprzedaje tam ptaszniki.
-
Chyba będe, ale jeszcze pewien na 100% nie jestem...
-
Jedz (no moze nie teraz ale za tydzien...) i dogadaj sie z Markiem. To ten koles od gekow i innych gadzin+skorpow. Facet jest naprawde w porzadku. Ja robilem z nim interesy i jestem bardzo zadowolony. Jak bedziesz bral kilka sztuk to mozesz byc prawie pewien jakiejs znizki czy tez bonusa. Ja mialem jedno i drugie:P On tam jest do 14.00 gdzies tak.
A ciebie Saurus to dzis chyba widzialem... Bralem od tego twojego ziomka 50 swierszczy. Tez koles jest ok. Ale myszy to tylko noworodki wylookalem... 2 tygodnie temu mial je ten twoj znajomy w dredach.
-
ja byłem tam 27.02 kupiłem sobie kędziora i świerszcze ;] widział mnie ktoś??
-
> myszy to tylko noworodki wylookalem... 2 tygodnie temu mial je ten twoj znajomy w dredach.
hehe, to byly pewnie moje noworodki :P
-
To moze te, co dzisiaj od niego wzialem, to tez twoje- to ty przywiozles mu 10 sztuk, no13? Kupilem je dla zaby rogatej
-
nie nie ja od niego kupowalem wtedy, wlasnie dwa tygodnie temu i mi je sprowadzal
Uprawnienia umieszczania postów