Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pytanie - kopulacja ?

Matmike
    Guest

Pytanie - kopulacja ?

Witam
    Mam takie pytanka zwiazane z kopulacja i moim samcem :
    -Mojemu samcowi cos bielego wyszlo z "dupci" co to ? Czy tym zapladnia samice-czy one zawsze to po wylince nawieszch wywalaja ?
    -Co lepiej - wystawic kopulujace owady na otwarta przetrze czy zostawic w terra z biegajacymi "przysmakami" ? Poprostu gdzie sa wieksze szanse ,że samica nie zje partnera ;P
    -Aha i samica miala odstajace skrzydla wiec jej przyciolem ,ale jeszcze tak 1/4 zostala - czy to tez obciac ? Jak obcinalem to sie na mnie rzucala i juz wiecej sie az boje bo jeszcze cos mi zrobi :P:P:P

Z gory dziekuje za odp i serdecznie pozadrwiam

Saurus
    Guest

Re: Pytanie - kopulacja ?

Lepiej nakarm porzadnie samice i zostaw je gdzies gdzie beda jakies swierszcze, zazwyczaj trzeba je na noc zostawic, i ablo samiec by w nocy uciekl, a jesli nie w nocy, to w dzien moglby odleciec

Matmike
    Guest

odleciec ?? tak ,ale mam jeszcze pare pytan ... ,ale ok dzieki.A jak w to robicie - przez ten caly czas je obserwujecie czy w nocy tak jak wyzej pisano . Aha i gdzie samca poloztyc poprostu gdzies czy za samice /na samice ? sry ale w archiwum nie znalazlem tych pytan .aha czy samcowi tez skrzydla uciac czy nie pszeszkodza ?

bysiu
    Guest

Ja swoją parkę gastric dałem na noc(po baaardzo obfitej kolacji dla samicy) do 6-litrowego terra i rano kopulowały, ale nie jest regułą, że samica nie zje samca jak będzie nakarmiona, bo innym rrazem moja samica zjadła samca po kopulacji chociaz wcześniej wszamała 2 dorosłe świerszcze.

Saurus
    Guest

moje zwykle jadly duzego karaczana i jakies swierszcze ze 2 przed kopulacja. musi byc OBZARTA DO GRANIC. Nie zawsze daje sie tak napchac- jedna z samic z ktora kopulowal moj nie chciala tknac swierszcza, za to samca zjadla w polowie w nocy.

Jacekin
    Guest

ILe kopulacja modliszek może trwać??

PULSAR
    Guest

Od kilku minut do kilku dni

Uprawnienia umieszczania postów