-
Re: Problem z wylinką
A mnie na gastrice- patrz plamki na odnozach chwytnych.
-
hmmm...
gastrica w tym stadium rozwoju ma raczej szerszy odwlok
patrz na jej glowe gastrica a inna
-
Lol... to mogl byc samiec, nienajedzony, poza tym odwlok na zdjeciu juz chyba gnije. Glowa? Lol, oczywiscie, zwlaszcza w tym stadium tak sie rozni...
Te plamki na odnozach chwytnych ma jak gastrica (na srodku 2 segmentu tych odnozy), wiec Hierodula to nie jest.
-
No szkoda modliszki. Na 100% nie przejdzie następnej wylinki nawet jeżeli do niej dożyje. Jest za bardzo powykręcana. Uśmierć ją tyle mozesz dla niej zrobić.
-
Wiecie co z tym odwłokiem to nie jest tak że jakby gnił spód zielony a góra taki pasek brązowy , dokarmiam ją sztucznie dając jej muchy rozgniecione jeśli dotrwa do następnej wylinki to zobaczymy, rusza sie wszystko oki tylko ze bokiem i sie czołga.
-
nie nie spód jest zielony dokarmiam ją sztucznie i wszystko oki tylko ze sie porusza czogając na boki, zobaczymy co to będzie moze jak dotrwa to wszystko będzie oki? jeżeli przeszła by następną wylinkę to moze być w pełni sprawna lub bardziej niż teraz ?
-
Miałem to samo gdy przechodziła z 3 wylinki do 4 i tez ja dokarmiałem ale zdechla i w 100% ona niedługo zdechnie. Smutna prawda.....
-
Jeszcze żyje troche ruchawa jest dokarmiam ja i ma apetyt.można je karmić pająkami małymi upolowanymi własnoręcznie ??
-
Żyje :-) i ma sie dobrze i za niedługo będzie przechodzić wylinke :-)
-
no i sie skończylo zdechła podczaz drugiej wylinki
Uprawnienia umieszczania postów