-
Problem z wylinką
MAm pewien problem z moją modliszką nieznam sie na gatunkach wiem ze jest cała zielona i nie mała około 2,5 -3 cm źle przeszła wylinkę i jest troche powykręcana daje jej jeść sztucznie i pić , jak myślicie dojdzie do Siebie?te zdeformowane odnuża odciąłem.boje sie bo jendo chwytne nie rusza sie .
-
Re: Problem z wylinką
Jesli bedzie w stanie przejsc wylinke to pewnie przezyje.
-
Tyle że ona już chyba przeszła wylinke bo jej niema a i jednym chwytnym chyba rzeczywiście nie rusza i sie tak czogła aha i ile trwa wylinka?? moze dwa dni trwać ??
-
...
Czytales cokolwiek na temat modliszek??
Wylinka trwa 1-2 godziny najdluzej, potem modlicha schnie. A wylinka zawsze zostaje, modliszki jej nie zjadaja. Jesli sie czolga i nie ma sily wstac, to pewnie zdechnie.
A chodzilo mi o to, ze jesli bedzie w stanie przejsc NASTEPNA wylinke to powinna przezyc.
-
-
Tak wygląda jest tak skręcona w bok dałem jej muche zgniecioną, o modliszkach mam małą wiedzę totalne podstawy.dwa odnuża sie ruszają ale drugie dwa niezbyt drugie czepne sie rusza
-
Mimo że oczka jeszcze migoczą to ja bym jej skrucił cierpienia przykro mi ! Włóż ją do lodówki na 10 min... to jedyne co możesz dla niej zrobić...
-
Raczej do zamrazarki, lodowka moze jej nie zabic.
-
Albo wywal za okno, i tak nic już z niej nie będzie.
-
ps. wyglada na hierodula membranacea
Uprawnienia umieszczania postów