-
Złe warunki
elo terraryści
jestem z Białegostoku i w jednym ze sklepów pajączki mają nieodpowiendie warunki
najgorszym chyba jest to że kędziorki [sprzedawca nie wiedział która wylinka] na moje oko to L7-8 są trzymane na suchej korze!! a przecież wiadomo że kora woogule nie trzyma wilgoci. te pajćzki mają terraria ze 3 razy większe niz trzebaby było czy to można gdzieś zgłosić? pajćzki zdarza się że zaczepiają się o kore jeden ma obdarty z włosów nieduża[ale jednak]częśc odwłoka
-
Re: Złe warunki
jeżeli żyja to raczej maja odpowiednie warunki, a łysy odwłok jest spowodowany wyczesywanie włosów, wolałbys zeby miałe za małe terraria niż za duże??
What is fuck going on??
do czego ty sie chcesz doczepiac?? na sąsiadów też donosisz??
-
bardzo chcial napisac ze jest wrazliwy i ze widzi zlo tego swiata dookola, ale wyszlo troche bez sensu:==)
-
chyba umiem odróżnić wyczesane włoski od obdarcia z boku odwłoka a tak pytałem bo jestem w miare początkujący a sprzedawca serio nic nie wie o chodowli... więc się tak nie denerwuj ;p
-
sskin chodzi o to ze chwała nie polega na tym że ty nam powieszże pajączek ma obdarte włoski, w KAZDYM sklepie można się do czegoś przyczepić, a w większości warunki są tragiczne,a to co Ty powiedziałeś to chyba dobry sklep jest. Nie szukaj na siłę sensacji.
-
Popieram poprzedników, kora jest także dobrym materiałem na ściółkę ponieważ, wbrew wyglądowi ona trzyma wilgoć, kędzierzawki żyją na takim podłożu na wolności, poza tym brak włosków to także normalny objaw, jakbyś widział kiedyś ptasznika w terrarium to wiedziałbyś, że one wyczesują włoski!!Jeśli mają L-7 i żyją to będą żyły dalej!!
-
Zgadzam sie z Wojtasem. sskin nie rozumiem o co Ci tak na prawde chodzi...
A juz tekstu: "umie rozroznic obdarte wloski od wyczesanych.." calkiem - na jakiej podstawie domniemasz ze sa to obdarte wlosy??
:P
Uprawnienia umieszczania postów