-
Re: Pseudocreobrotra wahlbergii
Chodzi mi o opis gatunku, ewentualnie rodzaju, nie całej rodziny.... O rodzaju Pseudocreobotra na modliszki.com jest tylko kilka słow. Mie ma np.: informacji ile wylinek przechodza samce a ile samice, a jest to informacja bardzo ważna.
-
A w czym az tak ci pomaga? Jest napisane w przypadku ktorych gatunkow samiec przechodzi o 2 wylinki mniej, informacje tam zawarte sa wystarczajace, chyba kazdy kto ma jakies doswiadczenie z modliszkami (a nowicjusze raczej nie porywaja sie na gatunki spoza rodziny Mantidae, a jesli nawet, to czesto nic z tego nie wychodzi), to zauwazy, kiedy modliszka bedzie subimago/ 2 wylinki od imago. Takie cos w sumie wystarczy.
-
saurus: mam dla ciebie zaskakujaca nowinke
jacu jest raczej nowicjuszem w dziedzinie modliszek :>
ja zreszta tez :>
-
To sie dobrze przygotujcie do hodowli tego gatunku :> :]
-
Można zobaczyć kiedy modliszka jest subimago, ale kiedy 2 wyl przed imago to juz nie wiem jak :P
Może dla Ciebie taka informacja jest nieistotna, ale ja wole wiedziec ile wylinek zostało moim modliszkom do imago.
-
Kiedy jest 2 wylinki od imago tez widac zalazki skrzydel, ale sa malutkie, powiekszaja sie po wylince, a po nastepnej modliszka prostuje skrzydla.
Uprawnienia umieszczania postów