-
Proszę o zidentywikowanie gatunku
Znalazłem zdjęcie takiej modlszki na allegro lecz niestety koles ktory sprzedaje na niej swoje (Cilnia chopardi), mowi ze zdjęcie przedstawia inny gatunek lecz podobny . Więc moja prośba jest taka aby ktoś kto się zna powiedział mi co za gatunek (w załączniku) ponieważ bardzo mi się on podoba i chciałbym sobie taki sprawić
Pozdrawiam, Tomasz
-
Re: Proszę o zidentywikowanie gatunku
Skoro podobny gatunek, to pewnie jakas inna Cilnia- np. humeralis. Chyba wszystkie Cilnie potrafia przybierac tak ciekawe barwy, podobno cale niebieskawe (jak czesciowo ta na zdjeciu) humeralis tez sa.
-
-
I zdjecie pochodzi ze strony Vaclava - www.kudlanky.com
-
Vaclav, udzielales komus zgody na wykorzystanie twoich zdjec czy ktos je po prostu ukradl?
-
Mam duze watpliwosci czy ktos pytal autora o zdanie... ale kto wie, nawet Vaclav nic nie napisal o tym.
-
Witam
Nie nikt sie mnie niepytal .Ale to ludzia co s tym robic.
Pozdrawiam Václav
ps: Pulsar jestesz dobryj spoznales moje fota
-
Dziękuję wszsytkim za szybką odpowiedź
Pozdro
-
to cilinia humeralis, i zgadza się może być niebieska, bo miałem taką L6 samiczkę, ale spadła przy wylince a mnie nie bylo w domu (((
-
Hej młodzian padły pytanie czy miałeś pozwolenie Vacława na wykorzystanie zdjęcja, może nie tylko byś mu Podziękował ale i Przeprosił ja wiem że dla was młodych to czarodziejskie słowa.
Uprawnienia umieszczania postów