-
Mlode!!!
Hej dzisiaj wyklula mi sie przedwczesnie mala modliszka h.patellifery jutro najpewniej bedzie inwazja kolejnych hehe. I mam pytanie kiedy mam mala nakarmic?
gdzies tak o 13.00 mi sie wyklula. A i jeszcze jedno gdzie moge dostac te najmniejsze muszki owocowki?
Prosze na rozpatrzenie moich pytan i odpowiedz jak najszybciej
Pozdrawiam:
PAwel
-
Re: Mlode!!!
Możesz kupić w biofilu. ale przesyłka trochu kosztuje i zamówienie nie mniejsze jak 12 zł Mam trochę nielotów trzymam dla swoich modliszek jakbys już bardzo potrzebował to jakos coś pomyślimy
-
mam te z biofila, ale chodzi mi o te mniejsze owocowki. Jak je masz ta z checia bym ci dal kilka modliszek za takie muszki.
-
Jak dla mnie to nic juz sie nie wykluje, powinny wykluc sie w jednym rzucie.
-
A po co ci takie małe muszki jak można wiedzieć ? - przecież małe Hierodule bez probleu można karmić latającymi owocówkami.
-
-
a podobno nie masz-mozesz sobie gg zrobic? bo ja moge sie wymienic mam nielotne owocówki albo na maila pisz jak jestes zainterere
-
nie mam gg a kokony sa zaplodnione bo z ostatnich wyszlo duzo. A te male owocowki i potrzebne bo te hierodule sa male i dorastaja tylko do 7cm. A pozatym sa i beda takie modliszki co beda baly sie troche duzych muszek. Wiec prosze pomozcie a nie utrudniajcie. Prosze o odpowiedz i pomoc
-
moje nieloty też są wieksze troszkę od latających nie wiem ale chyba tak.
-
aha juz narazie wyszly trzy modliszki i mam pytanie.
1.Jak modliszka wczoraj wyszla z kokonu to kiedy mam jej dac jesc?
Uprawnienia umieszczania postów