-
ZOO Natura-geant_warszawa goclawek
wiec opis bedzie dotyczyl sklepu!! w zasadzie przykrego doswiadczenia/wydarzenia w sklepie:
bylem tam wczoraj z kuzynem-nie odparta pokusa zobaczenia asortymentu i porownania cen ze slskiem (mimo ze ceny i tak beda wieksze bo to market)
wchodze i patrze no ladnie-duzo akwari-ceny jeszcze wieksze ale to standard, wpadam na terrarystyke i przeglad- pomylki w opisach zwierzat ale to sie zdarza kazdemu, bazyliszek nazwany legwanem, anolisy okolo 10-12cm(80zl) razem z gekonem murowym mlody (130zl), zbozowka dorosla samica na bank ponad 120cm (400zl) siedzi w mikro terrarium, wydawalo mi sie ze resztki wylinki ma poprzyklejane i nie odeszly, strasznie sucho w terrariach, legwanik taki mlody skakal sobie po terra zadowolony, byla agama brodata sredniej wielkosci za 420zl i co mnie przerazilo patrze do terra z lamparcimi i jeden biedaczek lezy jakis taki wychudzony-wolam ekspedientke i mowie ze ten osobnik nie zyje i czy moze to sprawdzic-zawolala kolezanke i otwozyly terra-gekon nie zyl-byl strasznie wychudzony i odwodniony-smierc smiercia ale latwo bylo zauwazyc ze byl tez taki za zycia!!!!! spytalem czemu zdechl, odpowiedzi nie otrzymalem, poprosilem czy moge dostac go do rak, obejrzalem , podotykalem i wyczulem w zoladku kawalki kory, biedak nawet w przelyku mial kore-najadl sie nie wiem dlaczego!!! zal zwierzecia!!!!!!!! jak sie spytalem czy terraria sa pryskane powiedzieli niemilym tonem ze sa, co mnie troszke przerazilo ze w sumienikt wiele sie tym nie przejal ze gekon padl!!!1
WPADNIJCIE DO SKLEPU I ZOBACZCIE CO I JAK TAM JEST-JA WRACAM DO STOLICY SLASKA IC RACZEJ NIE MAM SZANS GO ODWIEDZIC
rozumie ze zwierzeta w zoologikach sa trzymane w warunkach akich zeby tylko przezyc-choc znam sklepy i sprzedawcow ktorzy zapewniaja 100% komfortu zwierzeta, mimo ze sklep ten nie zaniedbuje zwierzat ale tez jakos specjanie o nie nie dba!!!!!!!!!!
wpadniejcie i ocencie sami!!!!
ja mam mieszane uczucia!!!!!!!
pozdrawiam wszystkich josetsu!!!!
Uprawnienia umieszczania postów