-
Re: jestem początkujący proszę o pomoc :(
-
Turek WIELKOPOLSKA w żadnym sklepie nie kupisz ani wylęgu ani muszki... ;/
-
zadaleko mieszkam bo bym ci troche podrzucił. moze mieszka ktoś blizej ciebie
-
No będzin troche daleko
-
a skad wiesz ze nikt nie mieszka blisko? zrob jak mowiłem moze akurat-a jak nie to kombinuj z ymi pinkami(co ci zostało) albo wez sprobuj złapac teraz jest juz troche cieplo moze akurat-zostaw jabko gdzie na biurku i moze kilka sie zleci
-
TerrarystaTerrorysta
Guest
Dobry patent to zostawic kartonik po soku, np. jablkowym na zewnatrz. O tej porze roku najlepiej w jakims naslonecznionym, zacisznym miejscu. Jest szansa, ze jakies owocowki sie zleca, a w kartoniku sa od razu ladnie zapakowane. Jak sie kartonikiem potrzasnie, to wylatuja, wiec uwazaj, zeby od razu nie pouciekaly wszystkie.
Zycze powodzenia i cierplikosci z karmieniem ze szpilki!
-
ja swoje maluchy karmilem ochotką jak niemialem wylegu . . .
kupujesz te czerowne robaczki dla rybek i rozrywasz na pol (bynajmniej ja tak robiłem) i na szpilce podawalem modliszkom wszystkie przezyly
-
jestem tu "gościnnie" bo to nie moja branża ale jak szukałem owocówek dla moich zwierząt to zrobiłem prostą mieszankę:
-jabłuszko
-banan
-mandarynka
-i wszystkie inne owoce jakie tylko można skombinować
robiszz tego miazge wkładasz do słoiczka i zostwiwasz gdzieś w wysoko w zaciszu.
Mi normalnie w zadbanym domu w dużym mieście nałapało sie od groma owocówek, a to starczy, żeby załozyć hodowle- tyle tylko że są "lotne"
Uprawnienia umieszczania postów