Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: P.guinessis

Mieszany widok

PilotHawk
    Guest

P.guinessis

Witam!
    Mam problem. Otóż wczoraj przysłano mi tą modliszkę kilka modliszek są to L2. I jedna z nich nie jest ruchliwa wczoraj dostała jedzenie które tylko zabiła i wyrzyciła terza siedzi na dole jak gdyby trochę przy ziemi. O co jej chodzi proszę pomóżcie!!!

Dobimetal
    Guest

Re: P.guinessis

moze to być spowodowane spadkiem temperatury w czasie podróży. Potrzymaj je w cepłym pokoju i nakarm je jutro, powinno być wszystko w porządku bo to nic takiego.

katola
    Guest

Nic sie nie da stwierdzic-siedzi bo chce a nie je bo moze nie głodna

rozi
    Guest

albo zdycha

PilotHawk
    Guest

dzisiaj dałem jej jeść bo miała chudy odwłok. Najpierw spróbowałem świerszcza i nie chciała później muszkę owocówkę złapała tylko poobgryzała i wyżuciła. O co jej chodzi? Mam nadzieję że nie zdycha. A lampka jest do niej najbardziej zwrócona.Proszę o odpowiedz i pozdrawiam!!!

katola
    Guest

wiesz jak nie słania sie na nogach a nie je to chyba bedzie wylinka(no chyba ze niedawnoi miała)-poprostu pozbywa sie owadów, ktore jej moga zaszkodzic podczas wylinki-nie buj sie raczej nie zdechnie poczekaj do jutra wpusc ze 3 owocówki i spr. co pewien czas(nie siedz nad nią)-od wpuszczenia sprawdz po 30 minutach iule jest owocówek i napissz nam jak ci poszło

PilotHawk
    Guest

nie chwiała się nogami bo wiem bo widziałem jak dawno moja taka robiła jak przeszła wylinkę. Teraz ta mała siedzi na dole jakby nie żywa nie wiem naprawde nie wiem o co jej chodzi. Może prawdopodobnie zdycha (((( tylko dlaczego?
    Prosze o odpowiedz !!!

Uprawnienia umieszczania postów