-
Re: M1 [KRK] sklep zoolo :P
to prawda, ale marze na zwierzeta maja mniejsza niz w centrach handlowych i to jest bez dyskusji.Wiem bo sam kupowalem do sklepu zwierzaaaki- Waran stepowy (kupilem po 90 zl za sztuke), po promocji (bo za hu**a nie chcialy schodzic)...opuscili do 230PLN...dziekuje za uwage)))
-
Świerszcz w Biofilu kosztuje 25 groszy juz przy kilkdziesięciu sztukach i z tego co mi wiadomo nie ma tańszych w Krakowie.
Cena 50-60 groszy za sztukę jest przy zakupie jednej - kilku sztuk kiedy do świerszcza dokładam woreczek strunówkę , wytłoczkę , reklamówkę ewentualnie pojemnik jednorazowy. Gdybyś kupował a nie pyskował to wiedziałbyś , że płacąc nawet za 10 świerszczy w woreczku ZAWSZE doliczysz się kilkunastu (15?) .
Kaszkiet sciągnij kaszkiet, przewentyluj główkę i pomyśl, przekalkuluj i zastanów się czy jeżeli też płacisz 2zł za bilet tramwajowy czy autobusowy w jedną stronę do biofila to jest sens za każdym razem brać po 2 świerszcze?
-
Świerszcz w Biofilu kosztuje 25 groszy juz przy kilkdziesięciu sztukach i z tego co mi wiadomo nie ma tańszych w Krakowie.
Cena 50-60 groszy za sztukę jest przy zakupie jednej - kilku sztuk kiedy do świerszcza dokładam woreczek strunówkę , wytłoczkę , reklamówkę ewentualnie pojemnik jednorazowy. Gdybyś kupował a nie gadał to wiedziałbyś , że płacąc nawet za 10 świerszczy w woreczku ZAWSZE doliczysz się kilkunastu (15?) .
Kaszkiet sciągnij kaszkiet, przewentyluj główkę i pomyśl, przekalkuluj i zastanów się czy jeżeli też płacisz 2zł za bilet tramwajowy czy autobusowy w jedną stronę do biofila to jest sens za każdym razem brać po 2 świerszcze?
-
Sorry za ten "lokalik i lokaliczek"...(http://www.terrarium.com.pl/forum/re...&i=4913&t=4814), chodzilo mi o to ze to nie jest pawilon z Karfura
-
Sulek :jak chce wieksze ilosci sztuk swierszcza to kupuje w cenie 15-20gr/szt , a wlasnie czasami potrzebuje kilkunastu szt do czasu keidy przyjdzie kolejna dostawa i wtedy przydaloby sie skoczyc do sklepu i kupic ale z ceną 60gr /szt to kłade na to.
Jak robie wieksze zakupy to kupuje mozliwie najtaniej i przy wiekszych zakupach oplaca mi sie wziac cos nawet z drugiego konca Polski bo wyjdzie taniej z wysylka niz isc do biofila , zastanowcie sie czy nie warto ujednolicic cen , zawsze to wieksza sprzedaz ,albo obnizcie ceny swierszczy przy 100szt do 20 gr to zaczne kupowac u was duze ilosci i inne osoby tez bo nie ejstem odosobniony w krakowie wiele osob tutaj sciaga karmowke z poza miasta
-
Cena 50-60 groszy za sztukę jest przy zakupie jednej - kilku sztuk kiedy do świerszcza dokładam woreczek strunówkę , wytłoczkę , reklamówkę ewentualnie pojemnik jednorazowy. Gdybyś kupował a nie gadał to wiedziałbyś , że płacąc nawet za 10 świerszczy w woreczku ZAWSZE doliczysz się kilkunastu (15?) .
-
-
jak biore 300-400 szt i wysylam pks za 10zl to przezywają i spokojnie mi sie to oplaca ,
Spusccie cene do 20 gr tak jak jest standardowo to przestanie sie oplacac kupowanie gdzie indziej
-
spoko - 19gr
-
Uprawnienia umieszczania postów