Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: M1 [KRK] sklep zoolo :P

Mieszany widok

M1 [KRK] sklep zoolo :P

Ja: Dziendobry czy dostane mech?
    Pan: (mysli, patrzy na kolege z usmiechem)prosze?
    Ja: Czy ma pan mech?
    Pan: (usmiechniety nieprzyjemnie) nie, nie mamy czegos takiego.
    Ja: a wglębke dostane moze?
    Pan: nie, czegos takiego tez nie ma.
    Ja: a jakies witaminki dla plazow?
    Pan: a dokladniej?
    :>
    Ja: dla zabek
    Pan: glupi nie jestem ale jaka firma.
    Ja: nieznam sie, poprostu szukam witamin dla zabek.
    Pan: moge Ci(?) dac dla gadow.
    Ja: ale to dla gadow.
    Pan: tak ale mozesz sprobowac. Sa bardzo podobne.

ale ogolnie ceny maja przystepne. naprawde spora porcja wlokna kokosowego tylko 8zł. w innych sklepach.. 4,5razy mniej za ~6zł :/
    i maja genialna papuge :P
    tylko ten "Pan" jakis nie teges :]

Re: M1 [KRK] sklep zoolo :P

tak konury maja zajebiste !!!! no i jeszcze żako mi sie podoba

ponczos
    Guest

Z tego co ja pamiętam to identyczna kostka włókna kokosowego kosztuje w Biofilu 2 albo 3 zł mniej. )

P.S. A papuga naprawdę super!! )

ponczos ale ja napisalem WLOKNO a nie kostka. kostka jest zbita i to jest mial. A wlokno jest hm.. no wlokno :P

niemozliwe zeby bylo taniej w M1 czy w jakimkolwiek sklepie zoo tego typu.Bo mowisz o Zoo Natura (mialem dla nich terra i gady sprowadzac), kolego na wejsciu jest na wszystko marza 100%,a jak jest promocja(bo sie nie sprzedalo) to znizaja marze do 70-80% )
    P.S.pracowalem chwile w Zoo Natura w Carrefourze wiec wiem jak wyglada ustalanie cen, tak zwane dyrektywy z centrali w Warszawi...k**wa brzmi jak z Misia albo z Rozwow kontrolowanych!

ale wiesz. to ze jest jakas obnizka to mnie nie obchodzi bo w biofilu tez moze byc. Nie to mialem na mysli. Kupilem torf o niebo tanszy i to bylo istotne w tym poscie.
    a ze obnizka bardzo mozliwe lecz nigdzie nie bylo takiej informacji.
    hah jak z Misia
    a marzy to w Biofilu nie ma? mysle ze jest nawet wyzsza..
    ale nie mam nic przeciwko.

Sklep w M1 to istny syf!! Mówcie co chcecie ale na gadach nikt tam się nie zna !! Mało tego niektóre z nich są w tragicznym stanie,nie mają UV,nie mają nawet wody w misce,gekony i anolisy są bez ogonów,ekipa niedoiformowana a wręcz zielona,a ceny!! Ceny są tam większe niż w każdym innym sklepie zoologicznym w hipermarkecie.Gady są bez opieki,a ich tzw.terrarysta,poleca dla dziecka, gekona Toke,jako gekona,którego bardzo łatwo i szybko się oswaja,który wręcz sam wchodzi na ręce i jest bardzo łagodny!! To jego słowa. Takich historyjek nasłuchałam się tam tysiące.Faktycznie sklep jest dobrze zatowarowany,ale poza tym,to kompletna kicha.Nie polecam tam zakupów,ponieważ zwierzaki się tam męczą

W BIOFILU MARZA JEST WIELOKROTNIE NIZSZA,BO CZYNSZ ZA LOKALIK(LOKALICZEK), W KTORYM LUKASZ S. MA SKLEP JEST NIZIUUUUUUTENKI, PODCZAS GDY NA PROMENADZIE HANDLOWEJ W CARREFOURZE LUB M1 CZYNSZ WYNOSI JAKIES 5-10 TYS. PLN MIESIECZNIE
    WIEC I MARZA JEST WYZSZA, A MOZE POWIEM CI TAK...JA SPROWADZALEM KAMELEONY Z HURTOWNI PO 180PLN, SKLE SPRZEDAWAL JE PO 350PLN,
    ZBOZOWKI SPROWADZALEM PO 60ZL, W SKLEPIE SA PO 110PLN
    JAKIES JESZCZE MASZ WATPLIWOSCI?
    AHA TERRARUM 40X30X30-150ZL )

tak obywatelu ale nie musisz krzyczec :P (wywal tego capslocka!)
    Ale ja Ci wierze. Nie mowie ze rewelacyjny sklep. A wrecz przeciwnie sam napisalem na poczatku. Widzialem cos tanszego wiec oznajmilem tylko. thats all..

malo internetowy jestem wiec nie wiedzialem z capslock to ze niby krzycze))
    tak mi sie pisalo dobrze bo mam -15 dioptrii i ni hu ja nie widze

Uprawnienia umieszczania postów