-
Re: SKANDAL!!!!
ostatni post jest mojego autorstwa zapomniałam wylogować mojego Elfurka :*
pozdrawiam
-
Regius. znam 2 podobne sklepy. fakt ze w paru sprzedaja jest oczywisty. niestety w biofilu jest najdrozej(swierszcz) z tych 2-ch ktore znam.
jednym z nich jest sklepik na alejach. nazwy nieznam :] taki za rogiem, jadac alejami w kierunku Jubilatu.
ale to przeciez wszystko zwiazane jest z: jakoscia/oplatami za wynajem itp.
W Biofilu jest najwieksza roznorodnosc ... rzeczy?. Chcesz bambus, masz bambus. chcesz pajaka, masz pajaka. Chcesz zwirek :P, masz zwirek. Chcesz roslinke, masz roslinke! a pojde do pierwszego lepszego i co :>: poprosze o male terrarium, odp: prosze? - :P
juz niewspomne ze ani muszek, ani karaczanow.
moze sa takie w ktorych to jest. ja znam tylko B.
-
Czy to jest przepraszam forum o swierszczach!!!! Ja tu chialem poruszyc wazny temat!!!
-
jak kolega wspomnial zaczelismy chyba dyskusje o trzetrzymywaniu zwierzat w okropnych warunkach a nie o swierszczach......... a jak dla mnie to przydala by sie organizacja ktora by najechalal na ten sklep i zrobila z nim porzadek. Najlepiej jak by go zamkneli a zwierzeta trafily do osoby ktora miala by czas sie nimi opiekowac i zapewnilaby nalezyte warunki................ ale i tak sie to nie stanie
-
no wiec.. nie wiem czego sie czepiacie malych terrariow w sklepach... zawsze byly sa i beda male zbiorniki poniewaz sklepy nie moga sobie pozwolic na wieksze... Zwierzaki przeznaczone na handel przetrzymywane sa w sklepach przez stosunkowo krotki okres czasu...Nie wazne sa moim zdaniem gabaryty zbiornikow lecz to czy zwierzeta w nich przebywajace maja odpowiednie warunki(temp, wilgotnosc, pozywienie+witaminy, uvb)
-
Tego wszystkiego Jasiu -B nie bylo a te zwierzeta nie byly na sprzedarz tylko tam mieszkały:P
-
Jestes glupi jak wesz odbytowa kolego, najpierw sie zastanow i przemysl sprawe, a potem powiedz cokolwiek, pierdzi sie tylkiem a nie otworem gebowym, chociaz u ciebie to bez roznicy chyba.
Agamy maja tam dobrze ( W BIOFILU), zadne zwierze nie jest tam ucisnione, w odroznieniu od ciebie i twojego malego mozdzku, ktory jest ucisniony przez glupie mysli (czy jak to nazwac), idz sie lepiej powspinaj koles.
-
KOlego widze ze wszystkie teksty sobie z podstawówki przypomniałes. Jesli ja Cie nie obrazam to zamknij RYJ pajacu i nie obrazaj mnie. Napisalem to co widze i tyle...
-
poza tym nie chodzi tu o biofil to sklep zoologiczny i normalne ze sie tak trzyma zwierzeta. Ale przestancie najezdzac na inne sklepy. Wszedzie sie minimalizuje powierzchnie jak to w sklepach w BIofilu tak samo i wcale nie pisze ze to tragedia. Ale widze ze snejk niezla wazelinka z Ciebie.:PPP
-
Siemanko czy mógłbyś mi podać adres tego sklepu to bym poszedł pogadać z tym sprzedawcą.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH TERRARYSTOW Z POZNANIA
Uprawnienia umieszczania postów