Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: SKANDAL!!!!

FRYTA20
    Guest

SKANDAL!!!!

Dzis odwiedzilem sklep zoologiczny(art.pies i kot rybki duperele)w Poznaniu,oprocz tego koles mial duzego legwana zielonego i doroslego boa dusiciela jakies 2,5m zwierzatka te niby mialy przyciagnoac uwage no i przyciagnely bo byly tzrymane w mega malutkich terariach boa w akwarium 80x30x40 a legwan w tak samo malym badziewiu(moje gekony maja wiecej miejsca od tego boa)czy jest jakas organizacja ktora sie zajmuje takimi durniami ktorzy tak traktuja gady?wiem z ejuz kiedys bylo cos podobnego na forum!!!ktos wie jak takich ludzi nacisnac ? prosze o info ,w ostatecznosci pojde tam jescze raz uszkodze sprzedawce a gady skonfiskuje osobiscie!!!!!!!POZDRAWIAM

Re: SKANDAL!!!!

hm.. wiem ze jest cos takiego jak ANIMALS?. Jak zadzwonisz to oni przyjezdzaja :P
    wiem bo jakis czas temu koledze kotu odbilo.Dostal szalau! Po paru godzinach postanowili zadzwonic do ANIMALS? i przyjechali/zabrali kociaka.
    Nie wiem jaki nr telefonu, co i jak :/ niestety.

czesc,
    dla ochłody wpadnij do naszego sklepu przy strzeszyńskiej 229a.

Przestancie sie juz tym tak podniecac!!! wszyscy sie jaraja biofilem krakowskim. Wejdzcie tam i zobaczcie w jakim akwa sa trzymane 2 wielkie agamki brodate.

dobra dobra, ale który sklep u siebie ma ŻYJĄCE oxycephale czy opheodrysy :> Biofil tak czy siak jest bezkonkurencyjny
    - to była taka mała nieistona dygresja

Szczegolnie ceny swierszczy sa bezkonkurencyjne:P:P:P Dobrze napisalas w Krakowie nie ma konkurencji, dlatego ceny sa takie jakie sa. A czy Żyjące oxycephale czy opheodrysy to mnie nie interesuje liczy sie JAK ŻYJĄCE

nO ale dobra dość bo mnie tu wszyscy zjedza niedługo:P

tak nazar. ale ceny swierszczy to maja niesamowite :P
    tak poza tym sklep jest genialny i stety/niestety bezkonkurencyjny w Krakowie..
    reszta to male sklepiki gdzie nawet mchu niedostaniesz :P

Czy ja wiem. Lepszy rydz niż nic. Ja mieszkam w Wawie i powiem, że byłbym bardzo zadowolony jakby tu istniał taki sklep jak Biofil.

_RegiuS_
    Guest

znam jeszcze conajmniej 2 inne sklepy w Krakowie, które prowadzą sprzedaż świerszczy..ceny są wyrównane we wszystkich. A Nazar zwróciłeś uwage w jakim stanie i kondycji sa te agamy? jak na moje oko- ŚWIETNEJ!!Archie mało sklepików jeszcze znasz
    pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów