Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Sklep Zoologiczny

Misiek34
    Guest

Sklep Zoologiczny

Gdzie jast jakiś fajny i dobry sklep zoologiczny z Gadami i wyposarzeniem dla nich w Łodzi ??

Re: Sklep Zoologiczny

nie... tylko ta glupia gielda na ktora wstep jest tylko w czwartki i w dodatku tylko dla wybrancow (tzn. dla zaopatrujacych sklepy) a na piechote do niej tez sie nie dostaniesz tylko samochodem...(wjezdzajac na parking Ciagna od ciebie 10 zł)

jeśli chodzi o wyposażenie dla gadów to znajdziesz coś w ZooNaturze w Geant na Włókniarzy ale jest tam drogo wiec jednak polecam giełde w czwartki po 16.00 na Ul. Równej 3

Siema! Ogólnie w tym pięknym mieście jest jedna wielka kicha.Zwierzęta w sklepie mają kiepską kondycję,jedzenie dostają od wielkiego dzwona(rozmawiałem na boku ze sprzedawcą w markecie).O warunkach przetrzymywania nie wspomnę!Sam gdy zaczynałem przygodę z gadami miałem ten sam ból co ty.Jeśli myślisz poważnie o gadach mogę Ci dać namiar na gościa u którego ja się zaopatruję(zwierzaki,robale)na giełdzie zoologicznej(chyba najlepsze miejsce pod słońcem,za mały pieniązek dla ochroniarza za wejście).Jeśli mogę pomóc to jestem pod adresem: marnat@neostrada.pl -Pozdro Arecki34-

Uprawnienia umieszczania postów