Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: zielona gastrica

algirdas
    Guest

zielona gastrica

No właśnie staram się, by moje S. gastrica L3 były całkowicie zielone - zapewniam maxymalną w granicach rozsądku wilgotność, a one dalej mimo, że po już po wylince z L2 mają taki brzydki brązowy pasek na grzbiecie... Czy to tylko larwy tak mają czy źle cos robię?

leviatan
    Guest

Re: zielona gastrica

Jeju bedzie chciała to bedzie zielona, jak ja będziesz kochał i poswiecał im duzo czasu to sie zmienią aha i kolor zmieniają podczas wylinek miedzy to moga ciemniec.

Moja Cilinia humeralis L6 np jest niebieska !!!!!!!!!!! czeka na samca:P

katola
    Guest

nie wiem w czym klopot. Ja bym chcial zeby mi zciemniały. Mam gastricki L6 I L5 i są zieleniutkie. A kreche brązowoł to maja chyba wszystkie nie? No tyle.

mocnyfull00
    Guest

moje sa 4L i tez maja na sobie troche brązowego na plecach ale to zejdzie z wiekiem na bank wystarczy raz dziennkie zrasic woda pojemnik

THC_Inside
    Guest

a czy u paradoxy tez moze sie zmieniac kolor ze zrobie ja zielona albo biala jak tak to jak zrobic kolor inny niz brazowy czy zielony ??

leviatan
    Guest

Niebiskie modlichy rulez:P

JeRy
    Guest

algirdas ten brązowy paseczek jest prawie zawsze przy 3 wylince, myślę że on zniknie przy 4,5 wylince. Pozatym ten brązowy pasek bardzo ładnie się prezentuje.

Norbi
    Guest

Brązowego paska niebędzie widać na 100% kiedy już będzie duża bo skrzydła go sasłonią, a ja to samo twierdzę co JeRy, ten pasek jest w miarę reprezentatywny.

piteer
    Guest

leviatan
    jakos niechce mi sie wierzyc ze twoja cilnia jest "niebieska"
    moze jest delikatnie biala i w penych czesciach ciala wchodzi w jasny niebieski lub jest zielono-turkusowa. Typowo "niebieskich modliszek niema w hodowli!
    pozdrawiam

Saurus
    Guest

leviatan, wrzuc jakies zdjecia a jesli chodzi o dziwne kolory, to widzialem gdzies zdjecie fioletowo-bialej ocellaty- przystosowala kolory do otoczenia

Uprawnienia umieszczania postów