Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: UWAGA UWAGA

frydrych1
    Guest

UWAGA UWAGA

NO COCO ZROBILA MI SIE PLESN A MOWILI ZE SIE NIE ROBI A TU JEDNAK. I TO JAKA OBRZYDLIWA

THC_Inside
    Guest

Re: UWAGA UWAGA

na coco przeciez tez moze sie zrobic plesn i napewno jak jest mala wentylacja sie zrobi plesn jak bys dobrze dbal to by ci sie poprostu nie zrobila musisz poprostu sprzatac resztki :P

dominik1
    Guest

Na cocogruncie pleśń sie może zrobiuć ale nie pleśnieje sam coco tylko jakieś śmieci leżace na nim typu odchody resztki pokarmu czy kawałeczki zgniłego drewna. według mnie czymś żeś zaśmiecił coco , może jak go rozdrabniałeś to użyłeś czegoś brudnego. MNIe sie jeszcze nigdy w nie zdażyło aby coco spleśniał

tomi666
    Guest

moga zaplesniec chocby odchody modliszek bo to juz widzialem, no a do tego bardzo latwo przy duzej wilgoci zeby zaplesnialy resztki jedzenia

mocnyfull00
    Guest

heh
    1.wyszysc pojemnki
    2.zmien torf
    3.i sprzataj resztki za kazdym razem !!

garo
    Guest

Witaj !!!
    Wszyscy maja racje na zadnym torfie kokosowym czy COCO sie nie robi plesn bo ma dobra wrecz idealna wentylacje i przewiew.
    A na pewno nie plesnieje torf jak to nieraz bywa przy ziemi kwiatowej tylko resztki niezjedzonego pokarmu, kiedys nie pozprzatalem u pajaka i tez mi sie zrobila plesn ale nie na torfie tylko na resztkach swierszcze to on zaplesnial.
    Ale go wyciaglem penseta i wywalilem i ani sladu plesni bo nawet ziarenko siemi nie bylo splesniale.

pozdrawiam garo

Uprawnienia umieszczania postów