-
Omijajacie Kakadu z daleka!!
Witam
Bylem dzisiaj w Kakadu w CH Wileńska w Warszawie i widzialem felsume madagaskarska (miala moze 15 cm). Zgadnijcie ile kosztowala?? 299 zl !!!
Jak mozna dac taka cene??J uz nie bede komentowal warunków w jakich byly te felsumki trzymane - nawet UV-B nie mialy!!
Jesli jestes poczatkujacym terrarysta nic nie kupuj w Kakadu bo Cie tam mocno naciagna ...
Pozdrawiam
-
Re: Omijajacie Kakadu z daleka!!
Wiem coś otym przeginaj tam na maxa. Mi za terra o wymiarach 90x40x40 krzykneli 720zł to było jakies 2 lata temu, chyba ich cycki szczypią.
-
ja widzielem takie felsumki w zoologiku w tesco na gorczewskiej po 350. to dopiero masakra
-
najgorsze sklepy ceny takie ze hoho cena za anolisa zielonego 90zl i tylko parkke mozna bylo kupic jakas paranoja i ogolnie drogo maja we wszystkich innych sklepach jest taniej
-
A w tym kakadu co ja byłęm wszytkie zwierzaki mają dobre warunki(jak na sklep). A co do cen to fakt troche ich poje****
-
to gdzie najlepiej kupowac ??
-
Takie hipermarketowe sklepy trzymają gady jako ciekawostki ,żeby ludzi przyciągnąć ,a żyją głównie z właścicieli piesków i kotków.
-
HeHeHe nie moge się powstrzymać ze słów "..., chyba ich cycki szczypią." :-) Daro lamparci daje Ci 10 pkt. W sklepach nic się nie opłaca kupować. U mnie w zoologicznym "skalar" mają:
- młode gekony lamparcie po 150zł / szt.,
- Dorosła/y samica/ec B.albopilosum za 180zł, albo coś takiego. Nie pamiętam już tej ceny :-/.
-
Po co to piszesz?
NIkt ci nie karze tam kupowac , utrzymanie takiego sklepu i personelu troche kosztuje i ceny sa takie jakie są , jak masz mozliwosc kupna taniej to sie ciesz a nie pisz zeby omijać sklep z daleka....
-
Witam
W Kakadu nie tylko są ceny wysokie, ale zwierzaki się meczą, a Ty obcy zawsze mnie nie lubiles wiec prosze nie komentuj. Mowie jak jest i tyle. Kazdy potwierdzi moje zdanie.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów