Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: MOJA MODLISZKA NIE CHCE JEŚĆ !!! POMOCY !!!

spidero
    Guest

MOJA MODLISZKA NIE CHCE JEŚĆ !!! POMOCY !!!

Moja modliksza nie chce jeść. Jest to modliszka gwinejska. Nie je już prawie 2 miasiące ! Nie wiem co się dzieje. Wrzucam jej pokarm [ mady - larwy much, czsami much jak się jakaś zjadzie, a ostatnio kupiłem świerszcze i też nie chce jeść ! ] i zupełnie nie jest nim zainteresowana. Nawet nie łapie, nie poluje. Cały czas siedzitylko na suficie terarium i nic nie j ! Pomocy. Moja modliszka jest po 7 albo 8 wylince i ma już skrzydła. Ma okoła 5 zm długości. Widzę, jak coraz bardziej chydnie jej odwłok. Boję się, że mi zdechnie. Proszę o pomoc. Co się dzieje z moją modliszką ?? Z góry dziękuję za pomoc.

rozi
    Guest

Re: MOJA MODLISZKA NIE CHCE JEŚĆ !!! POMOCY !!!

jhak jest po 8 wylince i ma juz skrzydła to znaczy że to samiec. a jeśli to samiec to nie musi jeść. i tak niedługo padnie. polecam faq na modliszki.com.pl

piteer
    Guest

ehh...
    modliszka nieprzezyje 2 miesiace bez jedzenia...
    MAX 2 tyg.!!!!!!!

tomi666
    Guest

jest to samiec i niebawem padnie...
    tak to juz nimi jest ze po ostatniej wylince malo co jedza, czekajac tylko na jakas panienke...

rozi
    Guest

2 tyg? oj chyba troszeczke dłużej.

katola
    Guest

Dłużej? Tak jak peeter powiedział góra dwa tygodnie. kumpel przed wakacjami na fula nakarmił gastricke-niestety nie wytrzymała nawet dwpch tyg.-11dni!

rosea
    Guest

A mój samiec subimago membranacei wytrzymał miesiak bez żarcia, ale chory był, to i tak cud, że z tego wyszedł :]

spidero
    Guest

Mówicie, że modliszka nie może żyć dłużej bez jedzenia niż 2 tygodnie, a moja już naprawdę nie je 1.5 miesiąca !! Raz tylko zjadłą samą głowę muchy i to wszystko .Widać, że jest bardzo słaba i boję się, że niedługo mi padnie, a tego naprawdę bym nie chciał...

katola
    Guest

spróbuj z róznym pokarmem ale ona i tak niedługo ze starości zdechnie

Uprawnienia umieszczania postów